Karabük'te İlköğretim Haftası  Çelenk Sunum Töreni ile Başladı

MAMustafa Akgün15 Eylül 2025, 13:281 dk okuma
Karabük'te İlköğretim Haftası  Çelenk Sunum Töreni ile Başladı

Karabük’te 2025-2026 eğitim öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.

Karabük Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  tarafından anıta çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra kurum müdürleri, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlköğretim Haftası kapsamında Karabük genelindeki okullarda da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin bir araya geldiği bu etkinliklerle yeni eğitim öğretim yılı coşku ve heyecanla karşılandı.

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.