Karabük’te 2025-2026 eğitim öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.
Karabük Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş tarafından anıta çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Törene İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra kurum müdürleri, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlköğretim Haftası kapsamında Karabük genelindeki okullarda da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin bir araya geldiği bu etkinliklerle yeni eğitim öğretim yılı coşku ve heyecanla karşılandı.