Reklam
Reklam

Karabük’te iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2023 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iki sürücü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir çocuk ve kadın ezilme tehlikesi yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı’nda seyreden otomobil ile cip sürücüleri arasında “yol verme” nedeniyle tartışma çıktı. Yol ortasında duran otomobilin sürücüsü, araçtan inerek cipe doğru yöneldi. Bu sırada araçtan inen küçük çocuk ve kadın, aracın aniden hareket etmesiyle ezilmekten son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederek şahsı sakinleştirdi. Olay çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülenirken, sürücüler daha sonra yollarına devam etti.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Denizde boğulma tehlikesi geçiren baba kurtarılamadı

denizde bogulma tehlikesi geciren baba kurtarilamadi KDjBeBq3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Arsin ilçesinde dün denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde ailenin sahilde piknik yaptığı sırada meydana geldi. İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu’dan acı haber geldi.

Fatih Kurutçu’nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin