Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2023 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı

Karabük’te iki sürücü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir çocuk ve kadın ezilme tehlikesi yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı’nda seyreden otomobil ile cip sürücüleri arasında “yol verme” nedeniyle tartışma çıktı. Yol ortasında duran otomobilin sürücüsü, araçtan inerek cipe doğru yöneldi. Bu sırada araçtan inen küçük çocuk ve kadın, aracın aniden hareket etmesiyle ezilmekten son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederek şahsı sakinleştirdi. Olay çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülenirken, sürücüler daha sonra yollarına devam etti.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin