Reklam
Reklam

Karabük’te İki Otomobilin Çarpıştığı Kazada 6 Kişi Yaralandı

66fa5a65f3104
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Eylül, 2024 10:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza Safranbolu-Karabük kara yolu 5000 Evler Köprüsü mevkiinde meydana geldi. M.M.K. idaresindeki 78 AAH 733 plakalı otomobil, Safranbolu istikametinden Balıklar Kayası istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce önündeki A.T. idaresindeki 78 ABR 117 plakalı otomobile ardından köprü duvarına çarptı.

Kazada sürücülerle birlikte Ş.B.Ş., M.T., N.T., A.M.T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Özel Medikar Hastanesi ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

GSB Karabük yurdu inşaatında sona gelindi

GSB Karabuk yurdu insaatinda sona gelindi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Haziran, 2026 15:11 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karabük’te yapımı sürdürülen GSB Karabük Yurdu inşaatında çalışmalar son aşamaya ulaştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Tamamlandığında 419 gence hizmet verecek modern yurt kompleksinin Karabük’ün barınma kapasitesine önemli katkı sağlayacağını belirten Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin güvenli, konforlu ve sosyal imkanları güçlü ortamlarda barınmasının öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.

Bakanlığın yatırımlarıyla Karabük’te gençlere daha kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini ifade eden Güven, inşaat çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek yurdun kısa süre içerisinde öğrencilerin kullanımına açılacağını kaydetti.

Yeni yurt kompleksinin hizmete girmesiyle birlikte üniversite öğrencilerinin barınma kapasitesinde önemli bir artış sağlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin