Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, M.T. (26) idaresindeki 67 ZB 501 plakalı otomobil, Safranbolu-Eflani kara yolu Kırıklar köyü yakınlarında O.A. (52) yönetimindeki 78 DE 993 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile M.T’nin kullandığı otomobildeki K.A.T. (28) ve M.L.T. (1) ile diğer araçtaki S.A. (48), O.A. (22) ve M.M.A. (9) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Yaralılar sağlık görevlilerince ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Karabük Olay Haber sahibi evinde ölü bulundu
‘Karabük Olay Haber’ isimli internet haber sitesinin sahibi Muhammet Çakır, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti.
Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Çakır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yoğun bir duman kokusu tespit eden ekipler, odada yanmış mangal kömürü buldu.
Yetkililer, Çakır’ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Öte yandan, Çakır’ın geride üç kişiye hitaben yazılmış bir mektup bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

