Karabük‘te meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Karabük – Kastamonu karayolu Bostanbükü köyü kavşağında meydana geldi.
Kastamonu istikametinden Karabük’e seyreden Erdoğan Fındıkoğlu (41) idaresindeki 37 BG 220 plakalı otomobili ile kavşaktan Bostanbükü köyüne dönmek istediği sırada Kastamonu istikametine gitmekte olan Selma Tutkun Özer (32) idaresindeki 78 AAR 908 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisi ise otomobil sürücüsü Özer ile yanında bulunan Tuğba Bağbaşı (22) ile Sefa Gebeş (28) yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansları ile Özel Medikar Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Otomobil 50 metreden şarampole uçtu: 2 kişi araçtan atlayarak kurtuldu
Karabük’te freni boşalan otomobil, yaklaşık 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi ise atlayarak kurtuldu.
Kaza, Üniversite Mahallesi Efsanur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Habibullah Ş. idaresindeki 74 AAB 181 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, park halindeyken iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metrelik yükseklikten aşağı yuvarlandı.
Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü Habibullah Ş. ile yanında bulunan C.B. araçtan atlayarak kazadan yaralı kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince merdivenle bulundukları yerden alınan yaralılar, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


