Karabük’ün Yenice ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Kaza, Yenice-Karabük karayolu Balıkısık mevkiinde meydana geldi. Vedat A. (44) yönetimindeki 78 YA 684 plakalı otomobil ile Mustafa K. (60) yönetimindeki 16 LJM 44 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüleri ile Azize (44) ve Mustafa Akbıyık (64) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 4 yaralı
Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği Karabük’te Başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı.
4-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyona Türkiye’nin 8 farklı ilinden yaklaşık 200 sporcu katılıyor. Müsabakaların açılış seremonisi Onur Futbol Sahası’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Açılış programına Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, ilçe müdürleri, şube müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Programda konuşan İl Müdürü Coşkun Güven, Türkiye’nin dört bir yanından Karabük’e gelen sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ise okul sporlarının gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimindeki önemine vurgu yaparak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda takımlar Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Karabük’te 4-8 Haziran tarihleri arasında devam edecek organizasyon sonunda dereceye giren takımlar ödüllerine kavuşacak

