Reklam
Reklam
66f1bcc239e74
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2024 22:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iki ayrı uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Karabük’te gerçekleştirilen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin “uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi” faaliyetleri çerçevesinde yürüttükleri çalışmada, il merkezinde S.A ve M.C’nin durumundan şüphelenilerek üst ve araç araması yapıldı. Yapılan aramada 2.04 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.

İl merkezinde durumlarından şüphelenilen Ö.F.M., Y.T.S. ve Ş.G.’nin içerisinde olduğu araçta yapılan aramada ise 10,36 gram esrar maddesi, 0.83 gram içime hazır esrar maddesi ve 28 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden A.F.Y’nin “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan araması olduğu belirlendi. Şahıslar hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.

Gözaltına alınan zanlılar serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Haziran, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…

Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.

Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin