Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 18:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te İki Ayrı Kaza: 6 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Karabük'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

İlk kaza 100. Yıl Mahallesi Jandarma Kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan S.A. idaresindeki 34 YB 5886 plakalı hafif ticari araç, kavşaktan dönüş yapmakta olan N.Ç. idaresindeki 78 ST 409 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile yolcu olarak bulunan T.Ç. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Karabük-Eskipazar kara yolu Organize Sanayi Kavşağında meydana gelen ikinci kazada C.Ş. idaresindeki 78 M 4053 plakalı yolcu minibüsü Organize Sanayi istikametine dönüş yapmak isteyen Y.K. idaresindeki 06 EUH 279 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan D.İ., İ.A., Z.S. ve V.H. yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

blank
blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin