Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2023 19:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iki ayrı kaza: 2 yaralı

Karabük’te iki farklı noktada meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İlk kaza Kastamonu-Karabük kara yolu Toprakcuma mevkiinde meydana geldi. T.A.’ın idaresindeki 34 DNM 750 plakalı otomobil, Ş.B.’nin yönetimindeki 09 ADB 313 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada yolcu olarak bulunan M.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İkinci kaza Eskipazar ilçesinde meydana geldi. H.Ş. idaresindeki 78 M 4030 plakalı minibüs, aynı istikamette seyreden N.E. idaresindeki 37 BB 161 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin adından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
İki kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 11:14 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’a Gençlik Haftası ziyareti

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü heyeti, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuurla yetişmeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla yürütülen programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Antrenör Serdar Akad, Gençlik Lideri Gülşan Alıç ile genç sporcular ve öğrenciler Beyza Yücesay, Tuğçe Emici ve Yiğit Ömer Yılman yer aldı.

Vali Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel alanlarda elde ettikleri başarıların gurur verici olduğunu belirten Vali Çağatay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak tüm gençlere başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin