karabuk
İmsak 05:54
Güneş 07:19
Öğle 13:07
İkindi 16:12
Akşam 18:45
Yatsı 20:05
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2023 19:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te iki ayrı kaza: 2 yaralı

Karabük’te iki farklı noktada meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İlk kaza Kastamonu-Karabük kara yolu Toprakcuma mevkiinde meydana geldi. T.A.’ın idaresindeki 34 DNM 750 plakalı otomobil, Ş.B.’nin yönetimindeki 09 ADB 313 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada yolcu olarak bulunan M.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İkinci kaza Eskipazar ilçesinde meydana geldi. H.Ş. idaresindeki 78 M 4030 plakalı minibüs, aynı istikamette seyreden N.E. idaresindeki 37 BB 161 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin adından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İki kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda karla mucadele suruyor lIlX1Gaq
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzon’da karla mücadele sürüyor

Trabzon’da il genelinde etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamaması için çalışmalar aralıksız sürüyor.
Kar nedeniyle kapanan 83 mahalle yolunun 69’u ulaşıma açılırken, kapalı olan 14 mahalle yolunda çalışmalar devam ediyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karla mücadele kapsamında sahada yoğun bir mesai yürütüyor. Çalışmalara 63 personel katılırken, 36 iş makinesi ile 6 destek aracı (pikap, kamyon ve tuzlama araçları) görev yapıyor. Özellikle yüksek kesimlerde yol açma ve kar temizleme faaliyetleri kesintisiz şekilde sürdürülüyor.
Karla mücadele çalışmalarında diyaliz hastalarının sağlık hizmetlerine ulaşımı öncelikli olarak sağlanıyor. Elektrik kesintisi yaşanan mahallelerde ise trafo yollarının açılması için Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleriyle koordineli çalışma yürütülüyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, il genelindeki ana arterlerde herhangi bir kapanmanın yaşanmadığı belirtilirken, çalışmaların mahalle ve tali yol güzergahlarında yoğunlaştığı ifade edildi. Çığ riski bulunan bölgelerde ise çalışmaların kontrollü şekilde sürdürüldüğü vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin