Reklam
Reklam
66f69f5e8c80d
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
27 Eylül, 2024 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülecek

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. İhtiyaç sahiplerine yönelik hizmet verecek olan bu sosyal projeden, dar gelirli vatandaşlar faydalanabilecek.

Açılışa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediyesi eski Başkanı Enver Tümen, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin ilk etapta 40 haneye yemek yardımı sağlayacağını ve bu kapsamı zamanla genişleteceklerini belirtti. Ayrıca, aşevinin üst katında yer alan hayır çarşısının da ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı sunacağını ifade etti.

Başkan Çetinkaya konuşmasında, “Amacımız, Karabük’te yardıma muhtaç vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara bir nebze olsun destek olmaktır. Bu icraatımızı geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Hayır Çarşısı ve Aşevi, Karabük’te sosyal dayanışma adına önemli bir adım olarak görülürken, Yardımların düzenli ve sürekli hale getirilmesi hedefleniyor.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
aniden bastiran saganak duzcelileri hazirliksiz yakaladi DPXYweWX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Aniden bastıran sağanak Düzcelileri hazırlıksız yakaladı

Düzce’de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, ulaşımda aksamalar yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent genelinde başlayan sağanak, kısa sürede şiddetini artırdı. Etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, sürücüler yollarda oluşan su birikintileri içinde ilerlemekte güçlük çekti. Yağışa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise korunmak için kapalı alanlara ve iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.

Zaman zaman ulaşımda aksamaların yaşandığı kentte, yetkililer vatandaşları uyardı. Ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek diğer olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istenirken, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklarla etkisini sürdürmesinin beklendiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin