Reklam
Reklam
66f69f5e8c80d
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
27 Eylül, 2024 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülecek

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. İhtiyaç sahiplerine yönelik hizmet verecek olan bu sosyal projeden, dar gelirli vatandaşlar faydalanabilecek.

Açılışa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediyesi eski Başkanı Enver Tümen, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin ilk etapta 40 haneye yemek yardımı sağlayacağını ve bu kapsamı zamanla genişleteceklerini belirtti. Ayrıca, aşevinin üst katında yer alan hayır çarşısının da ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı sunacağını ifade etti.

Başkan Çetinkaya konuşmasında, “Amacımız, Karabük’te yardıma muhtaç vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara bir nebze olsun destek olmaktır. Bu icraatımızı geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Hayır Çarşısı ve Aşevi, Karabük’te sosyal dayanışma adına önemli bir adım olarak görülürken, Yardımların düzenli ve sürekli hale getirilmesi hedefleniyor.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin