Karabük’te Huzur ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
t23
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
12 Aralık, 2025 10:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Huzur ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük’te  huzur ve güven ortamının korunması amacıyla emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde meydana gelen asayiş ve güvenlik olaylarının ele alındığı Genişletilmiş Güvenlik Değerlendirme Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, İl Jandarma Komutan Vekili Kadir Kalaycı ile kolluk birimlerinin amir ve müdürleri katıldı.

Vali Mustafa Yavuz toplantıda yaptığı değerlendirmede, “Karabük’ün huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması adına tüm birimlerimizle dün olduğu gibi bugün de yarın da işbirliği içerisinde var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Vali Yavuz, 6 ilçe ve 1 beldede  yaşayan yaklaşık 250 bin vatandaşın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre çalışıldığını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği bizlere emanettir. İnşallah yarınımız bugünümüzden daha iyi olur. İnandığımız zaman belirlediğimiz hedeflere ulaşmamız kolaylaşır, bizler sizlere güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yılbaşı tedbirleri kapsamında asayiş uygulamalarının, özellikle sahte alkol denetimlerinin artırılacağını belirten Vali Yavuz, kış mevsiminin etkilerini gösterdiği bugünlerde Kemikli Rampası ve Ahmetusta Geçidi başta olmak üzere ağır tonajlı araç denetimlerinin, okul servis kontrollerinin ve kış lastiği denetimlerinin aksatılmadan sürdürüleceğini kaydetti.

Aranan şahıslar ve faili meçhul olaylara ilişkin çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini ifade eden Vali Yavuz, il genelinde yürütülen trafik tabelalarının sadeleştirilmesi çalışmalarında sona yaklaşıldığını ve 31 Aralık öncesinde bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Uyuşturucu ile mücadeleye özel bir parantez açan Vali Yavuz, “Bu kentin hiçbir gencinin zehirlenmesine izin vermeyeceğiz.” diyerek yılbaşı yaklaşırken sahadaki faaliyetlere hız verileceğini belirtti. Kurumlar ve hayırsever iş insanlarının  katkılarıyla İçişleri Bakanlığı tarafından alınan 48 yeni aracın Karabük’e tahsis edildiğini, bu araçların kolluk birimlerinin gücüne güç kattığını ifade eden Vali Yavuz; kaçakçılık, organize ve mali suçlarla mücadelede çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü, “Hiç kimsenin vatandaşlarımızın huzurunu bozmaya izin verilmeyeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Nisan, 2026 14:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay VKS toplantısına katıldı

Karabük Valisi Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına katıldı.

Toplantıda, il güvenliği ve koordinasyon konuları ele alınırken, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Yetkililer, iş birliği ve iletişimin önemi vurgulanarak, alınacak tedbirlerin etkin bir şekilde uygulanmasının gerekliliğine dikkat çekti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin