Reklam
Reklam
karabukte horoz dovusu operasyonu 98hqkSJl jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te “horoz dövüşü” operasyonu

Karabük’te horoz dövüşü yapıldığı belirlenen eve yapılan operasyonda 16 kişi yakalandı. 15 kişiye 108 bin 240 TL ceza kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehir merkezinde bir evin bahçesinde horoz dövüşü yapıldığı ve bahis oynatıldığı ihbarını alarak operasyon düzenledi. Operasyonda, 16 kişi yakalandı. Bahse konu ev ve eklentilerinde yapılan aramada 31 horoz, dövüşecek horozun sıkletini ölçmede kullanılan 1 terazi, yaralı horozları tedavi için kullanılan 1 ilk yardım çantası ve 16 taşıma çantası ele geçirildi.

Dövüşü organize eden şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, 15 şüpheliye kumar oynamaktan dolayı toplam 108 bin 240 TL para cezası kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin