Reklam
Reklam
679b8a61cec47
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Ocak, 2025 17:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Hayvana Cinsel Saldırı İddiası: Soruşturma Başlatıldı

Karabük’ün Cevizlidere Mahallesi’nde bir kişinin sokak köpeklerine cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine polis ekipleri harekete geçti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, şüpheli şahsın emniyette ifadesi alındı.

Edinilen bilgilere göre, 76 yaşındaki M.A.’nın bir köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Olayın tanıkları durumu emniyet birimlerine bildirirken, polis ekipleri iddiaların araştırılması için inceleme başlattı.

İlgili köpeğin veteriner kontrolüne alındığı ve sağlık durumuna ilişkin raporların beklendiği öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü ve yetkililerin olayın tüm yönleriyle ele alındığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin