Karabük’te Hayvana Cinsel Saldırı İddiası: Soruşturma Başlatıldı - Karabük Haber Postası
679b8a61cec47
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Ocak, 2025 17:19 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 31.01.2025 12:21
0
0

Karabük’te Hayvana Cinsel Saldırı İddiası: Soruşturma Başlatıldı

Karabük’ün Cevizlidere Mahallesi’nde bir kişinin sokak köpeklerine cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine polis ekipleri harekete geçti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, şüpheli şahsın emniyette ifadesi alındı.

Edinilen bilgilere göre, 76 yaşındaki M.A.’nın bir köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Olayın tanıkları durumu emniyet birimlerine bildirirken, polis ekipleri iddiaların araştırılması için inceleme başlattı.

İlgili köpeğin veteriner kontrolüne alındığı ve sağlık durumuna ilişkin raporların beklendiği öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü ve yetkililerin olayın tüm yönleriyle ele alındığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gurultu kavgasinda komsularini silahla vuran sahis edilen kufrun bedeli gePHljZA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Gürültü kavgasında komşularını silahla vuran şahıs: “Edilen küfrün bedeli”

Samsun’un İlkadım ilçesinde gürültü kavgasında karı-kocayı tabancayla yaralayan şahıs adliyeye sevk edilirken, “Edilen her küfrün bedeli olacak. Kavgada kendimi korumak için ateş ettim” dedi.

Olay, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Vatan Caddesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gürültü yüzünden daha önce aralarında husumet bulunan komuşular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Arbedede M.O.’nun tabanca ile ateş açması sonucu T.A. ve eşi C.A. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili M.O., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.O., “Edilen her küfrün bedeli olacaktır. Sürekli gürültü yapıyorlardı. Daha önce de karakolluk olduk. Saldırıp yaraladılar. Yine olay çıkartıp eşime ve çocuğuma küfür edince kavga sırasında kendimi korumak için ateş ettim” ifadesini kullandı. Şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bizi sosyal medyadan takip edin