Reklam
Reklam
66e9715ee5f50 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Eylül, 2024 15:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Toprağa Verildi

Karabük’te hayatına son veren Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ayyıldız, Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde düzenlenen askeri törenle defnedildi. Ayyıldız’ın cenazesi, Askeri Tepe Camii’nde kılınan öğle namazının ardından, Kozlu’daki mezarlığa dualarla uğurlandı.

Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı Toprakcuma Karakolu’nda görev yapan 29 yaşındaki Ayyıldız, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü Karabük’teki evinde kendi silahıyla intihar etti. Komutanlığının kendisine ulaşamaması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda, öğleden sonra evinde cansız bedeni bulundu. Ayyıldız’ın intiharın nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmalar sürüyor.

2024 yılında Iğdır İl Jandarma Komutanlığı’ndan Safranbolu’ya atanan Ayyıldız’ın evli olduğu öğrenilen Ayyıldız için Kozlu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Askeri Tepe Camii’nde öğlen namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Orhan Kaş, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci ve Ayyıldız’ın yakınları ile sevenleri katıldı.

Askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşınan Ayyıldız’ın cenazesi defnedilmek üzere Askeri Tepe mezarlığına getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin