Karabük’te hava sıcaklıkları sonrası yılanlar çıkmaya başladı - Karabük Haber Postası
HAVA jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2024 08:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hava sıcaklıkları sonrası yılanlar çıkmaya başladı

Karabük şehir merkezinin bazı bölgelerinde artan hava sıcaklıkları sonrası ortaya çıkan yılanlar vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl Mahallesi mevkisinde ve Kurtuluş Mahallesi’nde görülen yılanların ardından Karabük Mahallesi ve Aydınlıkevler Mahallesinde de yılan görüldü. Bir binanın bodrum katına giren zehirli yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalanırken, bir başka binaya giren yılan ise Berkay Korkut isimli vatandaş tarafından yakalandı.
Korkut yılanı tekrar doğaya salarken, son günlerde artan yılanlar nedeniyle vatandaşlar tedirgin olmaya başladı.
Kastamonu yolu üzerine çıkan bir yılanı ise vatandaş kovboy gibi halatla yakalamaya çalıştı.
Yetkililerin yılanlarla ilgili bir çalışma yapmasını isteyen vatandaşlar, özellikle çocukların tehlikede olduğunu belirtti. Vatandaşlar, “Başıboş sokak köpekleri nedeniyle çocuklarımız başta olmak herkes zaten tedirgin. Bir de ortaya yılan tehlikesi çıktı. Mahallelerde çok sayıda yılan görenler var. Yetkililerin buna bir çözüm bulması gerekiyor” dedi.

>>>VİDEO<<<

AW211145 04

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada 1 mayis coskusu feXBR6VB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 1 Mayıs Coşkusu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Selüloz-İş Sendikası Çaycuma Şubesi, Belediye-İş Sendikası ve Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği öncülüğünde gerçekleştirilen programa çok sayıda kişi katıldı.

Kutlamalara Selüloz-İş ve Belediye-İş Sendikası üyesi işçiler, Eğitim Sen ve SES üyelerinin yanı sıra Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, CHP Kadın Kolları Başkanı Çiler Girgin Başoğlu, CHP Zonguldak 23. ve 24. Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Türkiye İşçi Emeklileri Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Köy Koop Başkanı Bayram Cura, Selüloz-İş Çaycuma Şube Başkanı Cüneyt Gümüşok, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, ADD Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik ile belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan programda konuşan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, 1 Mayıs’ın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda emek, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin simgesi olduğunu belirtti. Akyol, konuşmasında işçi hakları, ifade özgürlüğü, adalet ve sosyal eşitlik konularına dikkat çekerek, insanca yaşam, güvenceli iş, örgütlenme özgürlüğü ve demokratik bir gelecek taleplerini dile getirdi.

Etkinlikte söz alan Selüloz-İş Çaycuma Şube Başkanı Cüneyt Gümüşok ise 1 Mayıs’ın emeğin, alın terinin ve dayanışmanın günü olduğunu vurgulayarak, işçilerin hak mücadelesinin önemine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından katılımcılar marşlar ve sloganlar eşliğinde halay çekerek 1 Mayıs’ı kutladı. Program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin