Karabük’te hava sıcaklıkları sonrası yılanlar çıkmaya başladı - Karabük Haber Postası
HAVA jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2024 08:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hava sıcaklıkları sonrası yılanlar çıkmaya başladı

Karabük şehir merkezinin bazı bölgelerinde artan hava sıcaklıkları sonrası ortaya çıkan yılanlar vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl Mahallesi mevkisinde ve Kurtuluş Mahallesi’nde görülen yılanların ardından Karabük Mahallesi ve Aydınlıkevler Mahallesinde de yılan görüldü. Bir binanın bodrum katına giren zehirli yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalanırken, bir başka binaya giren yılan ise Berkay Korkut isimli vatandaş tarafından yakalandı.
Korkut yılanı tekrar doğaya salarken, son günlerde artan yılanlar nedeniyle vatandaşlar tedirgin olmaya başladı.
Kastamonu yolu üzerine çıkan bir yılanı ise vatandaş kovboy gibi halatla yakalamaya çalıştı.
Yetkililerin yılanlarla ilgili bir çalışma yapmasını isteyen vatandaşlar, özellikle çocukların tehlikede olduğunu belirtti. Vatandaşlar, “Başıboş sokak köpekleri nedeniyle çocuklarımız başta olmak herkes zaten tedirgin. Bir de ortaya yılan tehlikesi çıktı. Mahallelerde çok sayıda yılan görenler var. Yetkililerin buna bir çözüm bulması gerekiyor” dedi.

>>>VİDEO<<<

AW211145 04

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun yuksek kesimleri beyaza burundu T4wzIyKp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’un yüksek kesimleri beyaza büründü

Çorum’da dün akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü.

Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin ardından kar yağışı etkili olmaya başladı. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca yüksek rakımlı bölgelerde devam etti. Kar yağışının ardından Kargı ilçesinde bulunan Kargı Yaylası beyaza büründü.

Bizi sosyal medyadan takip edin