Reklam
Reklam

Karabük’te hava sıcaklıkları sonrası yılanlar çıkmaya başladı

HAVA jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2024 08:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük şehir merkezinin bazı bölgelerinde artan hava sıcaklıkları sonrası ortaya çıkan yılanlar vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl Mahallesi mevkisinde ve Kurtuluş Mahallesi’nde görülen yılanların ardından Karabük Mahallesi ve Aydınlıkevler Mahallesinde de yılan görüldü. Bir binanın bodrum katına giren zehirli yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalanırken, bir başka binaya giren yılan ise Berkay Korkut isimli vatandaş tarafından yakalandı.
Korkut yılanı tekrar doğaya salarken, son günlerde artan yılanlar nedeniyle vatandaşlar tedirgin olmaya başladı.
Kastamonu yolu üzerine çıkan bir yılanı ise vatandaş kovboy gibi halatla yakalamaya çalıştı.
Yetkililerin yılanlarla ilgili bir çalışma yapmasını isteyen vatandaşlar, özellikle çocukların tehlikede olduğunu belirtti. Vatandaşlar, “Başıboş sokak köpekleri nedeniyle çocuklarımız başta olmak herkes zaten tedirgin. Bir de ortaya yılan tehlikesi çıktı. Mahallelerde çok sayıda yılan görenler var. Yetkililerin buna bir çözüm bulması gerekiyor” dedi.

>>>VİDEO<<<

AW211145 04

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin