Reklam
Reklam
67a319ba8b68c
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
05 Şubat, 2025 10:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Hava Kalitesi Değerlendirildi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında düzenlenen toplantıda, şehrin hava kalitesi ele alındı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuzey İç Anadolu Temiz Hava Merkezi Müdürü Zeliha Gemici, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız, İl Müdür Yardımcısı Nazan Şentürk ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Temiz Hava Merkezi Müdürü Zeliha Gemici tarafından “Karabük Hava Kalitesi Analiz Raporu” hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

Vali Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada çevre ve hava kalitesinin insan sağlığı açısından kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. Yavuz, sürdürülebilir çevre politikalarının hayata geçirilmesinin ve bu kapsamda tüm paydaşlarla iş birliğinin devam ettirilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Hava kalitesinin sürekli izlenmesi ve gerekli önlemlerin alınmasının çevresel sürdürülebilirlik açısından önemini ifade eden Yavuz, bu konuda yapılan çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi. Toplantı, Karabük’te hava kalitesini iyileştirmeye yönelik mevcut ve planlanan projelerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin