Karabük'te hasta almaya giden ambulans kapanan yolda mahsur kaldı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Kasım, 2023 21:09 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 20.11.2023 09:51
0
0

Karabük’te hasta almaya giden ambulans kapanan yolda mahsur kaldı

Karabük’ün Eflani ilçesinde hasta almaya giden ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolunda mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yolu açması ile ambulans hastaya ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibi Eflani ilçesi Bakırcılar köyü Kaykıoğlu Mahallesi’nde bulunan hastayı almak için yola çıktı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Soğucak-Bağlıca köy yolu ve Bakırcılar köyü Kaykıoğlu Mahallesi yolu ulaşıma kapandı. Sağlık ekipleri kapanan yolda mahsur kalırken, İl Özel İdaresi ekiplerine haber verildi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından bölgeye yönlendiren ekipler yolu ulaşıma açarken, sağlık ekipleri hastaya ulaştı.
Ovacalış köy yolu da yoğun kar yağışı sonrası kapanırken, ekipler tarafından yapılan çalışmayla yol ulaşıma açıldı. (İHA)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
dsdsds
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Mart, 2026 18:00 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’DE  OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ NETLEŞTİ

Karabük’ün köklü sanayi devi KARDEMİR, 2026 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 10 Nisan’da gerçekleştirecek.

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), 2025 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 10 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Şirket Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantı saat 09.30’da KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplantıda 17 maddelik bir gündem ele alınacak.

Genel kurulda, 2025 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Rapor Özeti ve konsolide mali tabloların okunarak müzakere edilmesi ve onaya sunulması bekleniyor. Ayrıca, 2024 ve 2025 yıllarına ait Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları’na (TSRS) uyumlu sürdürülebilirlik raporları da ilk kez genel kurulun bilgisine ve onayına sunulacak.

Gündemin önemli başlıklarından biri de Şirket’in kayıtlı sermaye tavanına ilişkin sürenin güncellenmesi olacak. Mevcut esas sözleşmede Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen kayıtlı sermaye tavanı izninin geçerlilik süresi 2021-2025 yıllarını kapsarken, yapılacak değişiklikle bu sürenin 2026-2030 yılları olarak uzatılması planlanıyor. Bu kapsamda Şirket esas sözleşmesinin “Şirketin Sermayesi” başlıklı 6. maddesinde tadilat yapılması için pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Toplantıda ayrıca, geçtiğimiz dönemde Türk Ticaret Kanunu’nun 363. maddesi gereğince yapılan yönetim kurulu üyesi atamasının onaylanması, yönetim kurulu üyelerinin 2025 faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri, 2026 yılı bağış sınırının belirlenmesi, yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur haklarının tespiti, 2025 yılı kar payı dağıtımı ve bağımsız denetim kuruluşunun seçimi gibi konular görüşülecek.

Şirket, genel kurula katılacak pay sahiplerinin kimlik belgeleriyle fiziken katılabilecekleri gibi, elektronik ortamda da (e-Genel Kurul) iştirak edebileceklerini bildirdi. Elektronik ortamda katılım için belirli yönetmelik hükümleri çerçevesinde işlemlerin tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Toplantıya ilişkin finansal tablolar, denetim raporları ve sürdürülebilirlik raporları, toplantı tarihinden 21 gün önce Şirket merkezinde ve www.kardemir.com adresinde pay sahiplerinin incelemesine sunulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin