Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Kasım, 2023 21:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te hasta almaya giden ambulans kapanan yolda mahsur kaldı

Karabük’ün Eflani ilçesinde hasta almaya giden ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolunda mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yolu açması ile ambulans hastaya ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibi Eflani ilçesi Bakırcılar köyü Kaykıoğlu Mahallesi’nde bulunan hastayı almak için yola çıktı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Soğucak-Bağlıca köy yolu ve Bakırcılar köyü Kaykıoğlu Mahallesi yolu ulaşıma kapandı. Sağlık ekipleri kapanan yolda mahsur kalırken, İl Özel İdaresi ekiplerine haber verildi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından bölgeye yönlendiren ekipler yolu ulaşıma açarken, sağlık ekipleri hastaya ulaştı.
Ovacalış köy yolu da yoğun kar yağışı sonrası kapanırken, ekipler tarafından yapılan çalışmayla yol ulaşıma açıldı. (İHA)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin