Reklam
Reklam

Karabük’te hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 12:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te, “kasten öldürme”, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “uyuşturucu ticareti yapma” gibi suçlardan hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ile İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde 11-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 kişi yakalandı.

Yakalanan şahıslardan 7’si çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, haklarında; “kasten öldürme”, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak kullanmak” gibi suçlar başta olmak üzere, haklarında 1 ila 15 yıl kesinleşmiş ve diğer suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 kişi tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ve mücadelenin durmaksızın devam edeceğini bildirdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin