Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 12:03 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı

Karabük’te, “kasten öldürme”, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “uyuşturucu ticareti yapma” gibi suçlardan hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ile İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde 11-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 kişi yakalandı.

Yakalanan şahıslardan 7’si çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, haklarında; “kasten öldürme”, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak kullanmak” gibi suçlar başta olmak üzere, haklarında 1 ila 15 yıl kesinleşmiş ve diğer suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 kişi tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ve mücadelenin durmaksızın devam edeceğini bildirdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
fa5d4e6d 3fda 4d2e bec4 58dbeec9f341
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
09 Haziran, 2026 10:50 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

KARDEMİR’den vefa örneği

Güleç ve Yolbulan’a Onursal Başkanlık

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR), şirketin gelişimine yön veren ve kurumsal hafızasına önemli katkılar sunan isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı, iş insanı Kamil Güleç’e bizzat, merhum sanayici Mutullah Yolbulan’a ise gıyabında takdim edildi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 21 Mayıs 2026 tarihli kararı doğrultusunda düzenlenen törende, Onursal Başkanlık belgeleri Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından sahiplerine verildi.  Kamil Güleç, belgesini törende bizzat alırken, merhum Mutullah Yolbulan adına belgeyi Mustafa Yolbulan teslim aldı.

Şirketten yapılan açıklamada, KARDEMİR’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan ve kurumsal gelişimine yön veren isimlerin vefa duygusuyla onurlandırıldığı belirtildi.

Öte yandan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun 3 Nisan 2026 tarihli kararıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a da “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı verilmişti. Son kararla birlikte Kamil Güleç ve merhum Mutullah Yolbulan da bu unvana layık görülen isimler arasındaki yerini aldı.

KARDEMİR ailesi tarafından yapılan değerlendirmede, Kamil Güleç’e şirkete sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edilirken, merhum Mutullah Yolbulan rahmet, saygı ve minnetle anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin