Berkay Doğan tarafından
11 Şubat, 2025 10:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Haftalık İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında, 10 Şubat 2025 Pazartesi günü haftalık değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katıldı ve Müdürlüğün Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda gündemdeki önemli konular ele alındı.

Toplantının ana başlıkları arasında; kış tedbirleri, Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi çalışmaları, özel öğretim yurtları ve diğer kurumların denetim süreçleri, okul ve kurum ziyaretleri, Mart ayı anma ve kutlama programlarının takibi, eğitim yatırımlarının değerlendirilmesi yer aldı. Ayrıca, eğitim-öğretim faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik alınacak tedbirler de tartışıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yapılan çalışmaların önemine değinerek, "Eğitimin Yüzyılı" şiarıyla eğitimde kalite ve verimliliğin artırılması amacıyla tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalışmaya devam ettiğini belirtti.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve gelecek dönemde yapılacak çalışmaların planlanmasıyla sona erdi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mudurnu’da anlamlı tören

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle aktiflik düzenlendi. Programda öğrencilerin sahnelediği şovlar ilgi gördü.
Abdurrahim Tırsi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programa, Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Belediye Başkanı Doğan Onurlu, ilçe protokolü, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasim, Kur’an tilaveti ile devam etti. Program kapsamında öğrencilere yönelik İstiklal Marşı’nı ezbere okuma yarışı düzenlendi. Yarışta, Kaymakam Kalaycıoğlu’nun oğlu Mehmet Akif Kalaycıoğlu, izleyicilerden büyük beğeni alarak birinci oldu. Öğrencilerin sahnelediği şovlar de ilgi gördü.
Programın sonunda Kaymakam Kalaycıoğlu, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, yarışta dereceye giren öğrencilere mükafatlarını takdim etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.