blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 10:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Düzenlendi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında düzenlenen Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Toplantısı’nda, güvenlik ve asayiş konuları ile ilçelerde yürütülen projeler değerlendirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya kaymakamlar, vali yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı. Toplantıda, ilçelerde huzur ve güvenliğin sağlanması, kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyetini esas alarak sunulması, yangın güvenliği için gerekli denetim ve tedbirlerin alınması gibi önemli gündem maddeleri ele alındı.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yaparak, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için her alanda özverili bir çalışma yürütüyoruz. İlçelerimizdeki kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik tüm çalışmaların yakından takipçisi olacağız.” dedi.

Toplantıda ayrıca, Eğitim Kenti Karabük Projesi, Tabiat Karabük Projesi ve Vatandaş Memnuniyetini Artırma ve Ölçme Projesi gibi Valilik himayesinde yürütülen çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi. Vatandaş Memnuniyetini Artırma ve Ölçme Projesi kapsamında, bir yıllık uygulama sürecine ilişkin yapılan sunumda, geri bildirimler doğrultusunda kamu hizmetlerinde yapılan iyileştirmeler ve geleceğe yönelik planlamalar paylaşıldı.

Toplantı, ilçelerde devam eden yatırım ve projelerin durum değerlendirmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Ağustos, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da ekmek teknesi yanarak kül oldu

Bolu’nun Göynük ilçesinde bir ekmek fırınında çıkan yangında, fırın büsbütün yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Göynük İlçesine bağlı Cuma Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Gazi Süleymanpaşa bulvarı üzerinde bulunan Ceren D.’ye ilişkin bir ekmek fırınında şimdi bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Kısa müddette alevler fırını sardı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Yangın sebebiyle dumanla kaplanan iş yerinde bulunan çalışanlar kendi imkanlarıyla fırından çıktı. Olay yerine süratle gelen gruplar, alevlere teslim olan fırını uzun uğraşlar sonucu söndürdü. Takımlar yanan fırında soğutma çalışması yaparken, fırın ise küle dönerek kullanılamaz hale geldi.
Yangına ait inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin