Reklam
Reklam
67a31138582db
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 10:20 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Düzenlendi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında düzenlenen Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Toplantısı’nda, güvenlik ve asayiş konuları ile ilçelerde yürütülen projeler değerlendirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya kaymakamlar, vali yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı. Toplantıda, ilçelerde huzur ve güvenliğin sağlanması, kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyetini esas alarak sunulması, yangın güvenliği için gerekli denetim ve tedbirlerin alınması gibi önemli gündem maddeleri ele alındı.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yaparak, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için her alanda özverili bir çalışma yürütüyoruz. İlçelerimizdeki kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik tüm çalışmaların yakından takipçisi olacağız.” dedi.

Toplantıda ayrıca, Eğitim Kenti Karabük Projesi, Tabiat Karabük Projesi ve Vatandaş Memnuniyetini Artırma ve Ölçme Projesi gibi Valilik himayesinde yürütülen çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi. Vatandaş Memnuniyetini Artırma ve Ölçme Projesi kapsamında, bir yıllık uygulama sürecine ilişkin yapılan sunumda, geri bildirimler doğrultusunda kamu hizmetlerinde yapılan iyileştirmeler ve geleceğe yönelik planlamalar paylaşıldı.

Toplantı, ilçelerde devam eden yatırım ve projelerin durum değerlendirmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
98cc92fe a72f 41db ae19 4c921acceb80
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Olay Haber sahibi evinde ölü bulundu

‘Karabük Olay Haber’ isimli internet haber sitesinin sahibi Muhammet Çakır, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Çakır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yoğun bir duman kokusu tespit eden ekipler, odada yanmış mangal kömürü buldu.

Yetkililer, Çakır’ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, Çakır’ın geride üç kişiye hitaben yazılmış bir mektup bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin