Reklam
Reklam

Karabük’te Gözaltı Sayısı 557’ye Yükseldi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), askeri darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlarda il genelinde 557 kişi gözaltına alındı.
FETÖ üyelerince yapılan askeri darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında, Karabük İl Sağlık Müdürlüğünde görevli O.U. ve H.E. ile Defterdarlık personeli H.E gözaltına alınırken il genelinde gözaltı sayısı 557’ye ulaştı.
FETÖ’nün askeri darbe girişimi sonrası Karabük’te başlatılan operasyonlar neticesinde bugüne kadar 30 emniyet mensubu, 5 iş adamı, 2 hakim, 6 savcı, 2 asker, 3 kamu görevlisi, 1 dernek başkanı ve 1 sivil şahsın tutuklandığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra yapılan sorgulamaların ardından ise 2 hakim, 9 emniyet mensubu, 1 imam ile 2 iş adamı adli kontrol şartıyla serbest kalırken 175 polis, 231 kamu görevlisi görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.
Karabük Üniversitesi’nde ise 14 dekan istifalarını sunduğu ve 55 akademisyen ile 9 idari personelin görevlerinden alındığı açıklandı.
Öte yandan Karabük’te 1 vali yardımcısı ve bir polis gözaltında olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin