Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var


Uzun yıllardır hastanede başarıyla görev yapan Coşkun’un profesörlük unvanı alması, hem meslektaşları hem de hastaları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Karabük’te göz sağlığı alanında uzman olarak önemli hizmetler veren Prof. Dr. Mehmet Coşkun, yeni unvanıyla çalışmalarına aynı hastanede devam edecek. Coşkun’un profesörlük unvanını alması, Karabük sağlık camiası için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var