Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var
Uzun yıllardır hastanede başarıyla görev yapan Coşkun’un profesörlük unvanı alması, hem meslektaşları hem de hastaları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Karabük’te göz sağlığı alanında uzman olarak önemli hizmetler veren Prof. Dr. Mehmet Coşkun, yeni unvanıyla çalışmalarına aynı hastanede devam edecek. Coşkun’un profesörlük unvanını alması, Karabük sağlık camiası için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.
Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.
Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.
Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var