Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var


Uzun yıllardır hastanede başarıyla görev yapan Coşkun’un profesörlük unvanı alması, hem meslektaşları hem de hastaları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Karabük’te göz sağlığı alanında uzman olarak önemli hizmetler veren Prof. Dr. Mehmet Coşkun, yeni unvanıyla çalışmalarına aynı hastanede devam edecek. Coşkun’un profesörlük unvanını alması, Karabük sağlık camiası için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var