Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var


Uzun yıllardır hastanede başarıyla görev yapan Coşkun’un profesörlük unvanı alması, hem meslektaşları hem de hastaları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Karabük’te göz sağlığı alanında uzman olarak önemli hizmetler veren Prof. Dr. Mehmet Coşkun, yeni unvanıyla çalışmalarına aynı hastanede devam edecek. Coşkun’un profesörlük unvanını alması, Karabük sağlık camiası için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Samsun’un İlkadım ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 167 gram metamfetamin ele geçirilirken, gözaltına alınan baba tutuklandı, oğlu ise serbest bırakıldı.
İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde, Taflan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen takip ve çalışmalar kapsamında B.A.(43) ve oğlu Ş.E.A.(19) gözaltına alındı. Baba-oğulun evinde yapılan aramada 167 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Ş.E.A. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, baba B.A. ise sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ertan
•Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var