Reklam
Reklam
671b4b100d2e1
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
25 Ekim, 2024 10:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Göz Doktoru Mehmet Coşkun’a Profesörlük Ünvanı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Mehmet Coşkun, profesör unvanını almaya hak kazandı.

Uzun yıllardır hastanede başarıyla görev yapan Coşkun’un profesörlük unvanı alması, hem meslektaşları hem de hastaları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Karabük’te göz sağlığı alanında uzman olarak önemli hizmetler veren Prof. Dr. Mehmet Coşkun, yeni unvanıyla çalışmalarına aynı hastanede devam edecek. Coşkun’un profesörlük unvanını alması, Karabük sağlık camiası için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Ertan

    Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var

Yeni yorumlara kapalı.

des2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Mayıs, 2026 13:26 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de üreticiler bilgilendirildi

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Eflani İlçe Müdürü ve Koordinasyon Şube Müdürü ile birlikte Eflani ilçesine bağlı Gökgöz Köyü’nde üreticilerle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda çiftçilere tarımsal üretim ve destekleme konularında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Toplantılarda üretim planlaması, tarımsal desteklemeler, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) iş ve işlemleri, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği, bitki sağlığı, Tarım Sigortaları (TARSİM), B-Reçete uygulamaları ile Kırsal Kalkınma Yatırımları hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Yetkililer, üreticilerin bilinçli üretim yapmasının ve desteklerden etkin şekilde yararlanmasının önemine dikkat çekti.

Öte yandan, Devlet Su İşleri tarafından hayata geçirilen Gökgöz Sulama Göleti kapalı sistem sulama projesi de toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer aldı. Proje kapsamında yaklaşık 760 dekar alanda sulu tarıma geçiş sağlandığı belirtilirken, bölgede alternatif ürün desenleri ve yeni üretim imkanları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Yetkililer, çiftçilerle gerçekleştirilen istişare toplantılarının kırsal kalkınma ve tarımsal verimliliğin artırılması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Ertan

    Hocamın frofesör olması çevre iller içinde sevindirici haber ben dahil çevre illerden çok hastası var ver her hastasını takip ediyor ve çok ilgileniyor Allah yolunu açık etsin inşallah hocamızın bizlerde çok emeği var

Yeni yorumlara kapalı.