Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Kasım, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; Trakya Kesimi ile Muğla ve Aydın çevrelerinde kuvvetli, Muğla kıyılarında yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2°C ila 6°C artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 14
İstanbul: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18
İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
Adana: Parçalı bulutlu 23
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 20
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 17
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 2
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 13

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin