Reklam
Reklam
6717692e60a31
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Ekim, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Gençlik ve Spor Festivali Düzenlenecek

2024 Hareketlilik Yılı çerçevesinde, eş zamanlı olarak 81 İl ile beraber Gençlik ve Spor Festivalleri gerçekleştirilecek.

26 Ekim Cumartesi Günü saat 13:30’da 100. Yıl Mahallesi Karabük Yüzme Havuzu Açık Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek festivalde gençlik, spor ve eğlence bir araya gelecek.

2024 Hareketlilik Yılı kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Karabük Halkı davet edildi. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yaptığı açıklamada sporun bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Müdür Güven, “Spor, sadece fiziksel değil, zihinsel sağlığı da destekler. Gençlerimizin spor yaparak hem bedenen hem de ruhen güçlü bireyler olarak yetişmeleri en büyük amacımız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin