blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Ekim, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Gençlik ve Spor Festivali Düzenlenecek

2024 Hareketlilik Yılı çerçevesinde, eş zamanlı olarak 81 İl ile beraber Gençlik ve Spor Festivalleri gerçekleştirilecek.

26 Ekim Cumartesi Günü saat 13:30'da 100. Yıl Mahallesi Karabük Yüzme Havuzu Açık Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek festivalde gençlik, spor ve eğlence bir araya gelecek.

2024 Hareketlilik Yılı kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Karabük Halkı davet edildi. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yaptığı açıklamada sporun bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Müdür Güven, "Spor, sadece fiziksel değil, zihinsel sağlığı da destekler. Gençlerimizin spor yaparak hem bedenen hem de ruhen güçlü bireyler olarak yetişmeleri en büyük amacımız" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
07 Ekim, 2025 10:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bayraktar’dan Kardemir Standına Ziyaret

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 11. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Alparslan Bayraktar, Kardemir standını ziyaret etti.

11. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'na bronz sponsor olarak katılım sağlayan Kardemir standı büyük ilgi görürken organizasyona ev sahipliği yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Kardemir standını ziyaret ederek şirket çalışmalarının son durumu hakkında bilgi aldı. Bakan Bayraktar’ı karşılayan Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz, Kardemir’in enerji verimliliği ve sürdürülebilir vizyonunu aktardı. Bakan  Bayraktar, Kardemir çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından stanttan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin