karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
6717692e60a31
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Ekim, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Gençlik ve Spor Festivali Düzenlenecek

2024 Hareketlilik Yılı çerçevesinde, eş zamanlı olarak 81 İl ile beraber Gençlik ve Spor Festivalleri gerçekleştirilecek.

26 Ekim Cumartesi Günü saat 13:30'da 100. Yıl Mahallesi Karabük Yüzme Havuzu Açık Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek festivalde gençlik, spor ve eğlence bir araya gelecek.

2024 Hareketlilik Yılı kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Karabük Halkı davet edildi. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yaptığı açıklamada sporun bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Müdür Güven, "Spor, sadece fiziksel değil, zihinsel sağlığı da destekler. Gençlerimizin spor yaparak hem bedenen hem de ruhen güçlü bireyler olarak yetişmeleri en büyük amacımız" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kampus iftarlari etkinligi gencleri ayni sofrada bulusturdu KmJglpyi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Kampüs İftarları” etkinliği gençleri aynı sofrada buluşturdu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen "Kampüs İftarları" programında gençlerle iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla "Kampüs İftarları" programı düzenlendi. İftar programına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle aynı sofrada iftar yapan Genel Müdürü Efendioğlu, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek üniversite kampüslerinde düzenlenen iftar programlarının gençleri bir araya getirdiğini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Küçük ise öğrenci topluluklarının yürüttüğü projelerin bu başarıda önemli rol oynadığını ifade ederek, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini çeşitlendirerek üniversitenin başarılarını artırmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Kuşcu da üniversitenin son dönemde ÜNİDES programında üst sıralarda yer almasının önemli bir başarı olduğunu belirtti.
İftarın ardından "Kampüste Ramazan Bereketi" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Hacivat-Karagöz ve Aşık ile Maşuk gösterileri katılımcılardan ilgi gördü. Etkinlik boyunca öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. Öğrenci toplulukları kurdukları stantlarda projelerini tanıttı.
Programın son bölümünde ise üniversiteli gençlerle ÜNİDES buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin proje ve fikirlerini paylaşma imkanı bulduğu buluşmada, gençlik çalışmalarına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Programa; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, Genel Müdür Yardımcıları Tarık Karkınçam, Tuncay Ulusan ve M. Tayyip Kahyaoğlu katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin