Reklam
Reklam
6717692e60a31
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Ekim, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Gençlik ve Spor Festivali Düzenlenecek

2024 Hareketlilik Yılı çerçevesinde, eş zamanlı olarak 81 İl ile beraber Gençlik ve Spor Festivalleri gerçekleştirilecek.

26 Ekim Cumartesi Günü saat 13:30’da 100. Yıl Mahallesi Karabük Yüzme Havuzu Açık Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek festivalde gençlik, spor ve eğlence bir araya gelecek.

2024 Hareketlilik Yılı kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Karabük Halkı davet edildi. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yaptığı açıklamada sporun bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Müdür Güven, “Spor, sadece fiziksel değil, zihinsel sağlığı da destekler. Gençlerimizin spor yaparak hem bedenen hem de ruhen güçlü bireyler olarak yetişmeleri en büyük amacımız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin