Berkay Doğan tarafından
11 Mart, 2025 10:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Gençler İftarda Buluştu

Karabük'te  Öğlebeli Gençlik Merkezi'nde düzenlenen İftar programı büyük ilgi gördü. Ramazan ayının atmosferinde bir araya gelen gençler birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar programına Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tarık Karkıncam, daire başkanları, il müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Gençlik Merkezi gönüllüleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gönüllü gençler ve sporcular katıldı.

İftar programında gençlerle bir araya gelen Vali Mustafa Yavuz, onların heyecanını ve enerjisini paylaşarak, birlik ve beraberlik içinde nice Ramazanlara ulaşma temennisinde bulundu. Gençlerle sohbet eden ve onların görüşlerini dinleyen Sayın Vali Yavuz, "Gençlerimiz, ülkemizin geleceği ve en büyük gücüdür. Onların sporla, sanatla, bilimle ve kültürle iç içe olmaları, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek bizler için çok kıymetli" diye konuştu. Samimi bir ortamda geçen programda, gençlerle yakından ilgilenen Vali Mustafa Yavuz, böylesine anlamlı buluşmaların gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine büyük katkı sunduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

blank
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu Dağı’nda hafif kar yağışı ve sis devam ediyor

DÜZCE(İHA) – Bolu Dağı’nda hava sıcaklığının düşmesiyle hafif kar yağışı ve sis devam ediyor.
Yurdu tesiri altına alan soğuk hava Düzce’de de tesirli oluyor. İstanbul-Ankara ortasında bulanan Bolu Dağı’nda hafif kar yağışı ve sis tesirli oluyor. Kar yağışı yolda tesirli olmazken kara yollarındaki sis lambaları şoförlere görüş rahatlığı sağlıyor. Sis nedeniyle görüş arası ise 50 metreyi buluyor.
Bölgede araç trafiğinin de az olduğu görüldü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.