karabuk
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 13:08
İkindi 16:09
Akşam 18:41
Yatsı 20:00
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Berkay Doğan tarafından
11 Mart, 2025 10:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Gençler İftarda Buluştu

Karabük'te  Öğlebeli Gençlik Merkezi'nde düzenlenen İftar programı büyük ilgi gördü. Ramazan ayının atmosferinde bir araya gelen gençler birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar programına Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tarık Karkıncam, daire başkanları, il müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Gençlik Merkezi gönüllüleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gönüllü gençler ve sporcular katıldı.

İftar programında gençlerle bir araya gelen Vali Mustafa Yavuz, onların heyecanını ve enerjisini paylaşarak, birlik ve beraberlik içinde nice Ramazanlara ulaşma temennisinde bulundu. Gençlerle sohbet eden ve onların görüşlerini dinleyen Sayın Vali Yavuz, "Gençlerimiz, ülkemizin geleceği ve en büyük gücüdür. Onların sporla, sanatla, bilimle ve kültürle iç içe olmaları, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek bizler için çok kıymetli" diye konuştu. Samimi bir ortamda geçen programda, gençlerle yakından ilgilenen Vali Mustafa Yavuz, böylesine anlamlı buluşmaların gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine büyük katkı sunduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evine pencereden giren genç, hırsız sanılarak paniğine neden oldu

Bartın’da gece yarısı evine pencereden giren genç, paniğine neden oldu. Alarma geçen ve kapı kapı dolaşan polis ekipleri ise, gerçek ortaya çıkınca normale döndü.
Edinilen bilgiye Bartın Kemerköprü Mahallesi Ahçeloğlu Sokak’ta yaşayan ve ismi açıklanmayan bir genç, evin anahtarını evde unuttuğu için zemin katta bulunan dairesine pencereden girdi. Yoldan araçla geçen bir vatandaş ise durumdan şüphelenerek, 112 ihbar hattını aradı. Şahsın hırsız olabileceğini söylemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve bekçi yönlendirildi. Ekipler kapı kapı dolaşarak, demir kapısı bulunan ve penceresi zemine yakın bina aradı. İhbarcı ile tekrar temasa geçen ekipler, yapılan görüşmenin ardından tarif edilen adresi buldu. Evin kapısını çalan ekipler, kapıya çıkan gençlerin ihbar edilen adreste yaşadığı ve anahtarı evde unuttuklarını öğrendi.
Çevredeki kapıları da çalan ekipler, gençlerin kimliklerini alarak gençlerin genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı. Kontrollerde olumsuz bir durumun çıkmaması ve gençlerin söylemlerini komşularının da doğramasının ardından ekipler normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin