Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 20:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te gaspçı neye uğradığını şaşırdı, o anlar kameraya yansıdı

Karabük’te bir kadını gasp etmeye çalışan şahsı belediyenin güvenlik görevlisi engelledi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

Olay, Bayır Mahallesi Menderes Caddesi’nde meydana geldi. S.A. isimli bir kadın kaldırımda yürürken yabancı uyruklu şahıs tarafından gasp edildi. Kadının çığlık sesine koşan Karabük Belediyesinde çalışan güvenlik görevlisi Tahsincan Mert Ordu şüpheli şahsın peşinden koşarak yakaladı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Yabancı uyruklu şahıs muhafaza altına alınırken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gasp edilen kadının şikayetçi olduğu şüpheli polis merkezine götürüldü. Şahsın daha öncede aynı suçu işlediği ve arandığı öğrenildi.

“Başka bir kadının çantasını almaya yönelik girişimde bulundu”
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan güvenlik görevlisi Tahsincan Mert Ordu, nöbet sırasında belediyeye ait bir minibüs şoförünün durarak kendilerinden yardım istediğini belirterek, “Şoför araçta yabancı uyruklu bir vatandaşın olduğunu ve inmediğini söyledi. Biz de araçtan indirmeye çalıştığımız sırada şahıs başka bir kadının çantasını almaya yönelik bir girişimde bulundu. Tabi engelledik.” dedi. Şahsın yol boyu ilerledikten sonra S.A. isimli kadını gasp etmeye çalıştığını ifade eden Ordu, “Saldırıp kaçtıktan sonra arkasından kovalayarak poşeti elinden aldık. Kadın arkadaşımıza teslim ettik. Daha sonra şahsı polis ekiplerine teslim ettik. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik” diye konuştu.
Ordu, gasp edilen kadının çok korktuğunu ve şüpheli şahıstan şikayetçi olduğunu aktardı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sakin sehir savsatin sakli cenneti balik golu ilkbaharla buyuledi Dkm25rTV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi

Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin