Reklam
Reklam
888888 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
17 Temmuz, 2024 10:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Fotoğraf Çekimi Masrafları Yükselişte

Karabük’te fotoğraf çekimi masraflarındaki bu yükseliş trendi, Özellikle sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar, özel anlarını profesyonelce belgelemek ve paylaşmak istiyorlar. Bu da fotoğraf çekimi hizmetlerinin talep edilme sıklığını artırıyor ve dolayısıyla fiyatları da yukarı çekiyor.
Son zamanlarda fotoğraf çekimi masraflarında belirgin bir artış gözlemleniyor. Bu durum, fotoğrafçılık hizmetlerine olan talebin artmasıyla birlikte yaşanan maliyet artışlarından kaynaklanıyor. Özellikle düğün, nişan gibi özel anların fotoğraflanması gerekliliği, bu sektördeki fiyatların yükselmesinde etkili oluyor.

Karabük’teki fotoğraf stüdyoları ve bağımsız fotoğrafçılar, çekimler için talep edilen ücretlerdeki artışı, ekipman maliyetleri, iş gücü ve enerji giderlerindeki artışlarla açıklıyorlar. Fotoğraf ekipmanlarının teknolojik olarak gelişmesi ve daha kaliteli sonuçlar sağlaması, ancak aynı zamanda yatırım maliyetlerini artırıyor. Ayrıca, pandemi sonrası yaşanan malzeme fiyatlarındaki genel artışlar da sektördeki maliyetleri yukarı çekiyor.

(Simge AYKAN)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Nejatacar_fotografcilik

    Keşke korsan bu işi yapanlar hakkinda da haber yapsanız.

Yeni yorumlara kapalı.

samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Nejatacar_fotografcilik

    Keşke korsan bu işi yapanlar hakkinda da haber yapsanız.

Yeni yorumlara kapalı.