Karabük’te, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu belirlenen tüm radyo ve televizyon kuruluşlarının yer vericileri mühürlendi.
Edinilen bilgiye göre, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) gelen talimat üzerine Karabük Valiliğinde görevli teknik ve polis ekipleri, Yaylacık bölgesinde bulunan televizyon ve radyo vericilerinin olduğu alana geldi. Ekipler FETÖ ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu belirlenen televizyon ve radyo yer vericileri mühürlendi.
Darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde bulunduğu belirlenen tüm medya hizmet sağlayıcı kuruluşların (radyo ve televizyon kuruluşları) RTÜK nezrindeki bütün yayın hak ve lisanslarının oy birliğiyle iptal edilmişti.


Karabük’te FETÖ’nün Radyo ve TV Vericileri Mühürlendi
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


