Karabük’te, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu belirlenen tüm radyo ve televizyon kuruluşlarının yer vericileri mühürlendi.
Edinilen bilgiye göre, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) gelen talimat üzerine Karabük Valiliğinde görevli teknik ve polis ekipleri, Yaylacık bölgesinde bulunan televizyon ve radyo vericilerinin olduğu alana geldi. Ekipler FETÖ ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu belirlenen televizyon ve radyo yer vericileri mühürlendi.
Darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde bulunduğu belirlenen tüm medya hizmet sağlayıcı kuruluşların (radyo ve televizyon kuruluşları) RTÜK nezrindeki bütün yayın hak ve lisanslarının oy birliğiyle iptal edilmişti.


0
Karabük’te FETÖ’nün Radyo ve TV Vericileri Mühürlendi
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.


