Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2023 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te ENERJİSA’ya Tepki

Habersiz  ve bilgi verilmeden yapılan  elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkartırken, kesintilerden kaynaklı olarak bir çok vatandaşın elektronik cihazlarının zarar gördüğü ifade ediliyor.

Karabük’te bazı mahallelerde yapılan elektrik kesintileri tepkilere neden oldu. Habersiz  ve bilgi verilmeden yapılan kesintiler nedeniyle  bir çok vatandaşın elektronik cihazlarının zarar gördüğü ifade ediliyor.

Karabük’te bazı mahallelerde son günlerde yapılan  elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi.  Bilgi verilmeden ve aniden yapılan kesintilerin  elektronik cihazlara zarar verdiği ve bunun da  vatandaşların cebinden ekstra masraf olarak çıkığı belirtilirken, bu masrafların  aile bütçesini de etkilemeye  başladığı bildirildi.

Elektrik kesintilerinin gece saatlerinde yapılması ise yaşanan sıkıntıları daha da artırıyor. Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili herhangi bir bilgilendirmede bulunmayan ENERJİSA’ya tepki gösteren vatandaşlar, “Bu kadar sorumsuzluk olmaz, kesinti yapacaksınız madem bunu haber vererek yapın bizler de ona göre tedbirlerimizi alalım. Habersiz yapılan kesintiler nedeniyle elektronik cihazlarımız zarar görüyor. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle elektronik eşyalar astronomik rakamlara ulaştı,  bunları yeniden almak ayrı bir külfet, hem maddi hem de manevi olarak zarar görüyoruz. ENERJİSA yetkililerini bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.

AYNI  DURUM SAFRANBOLU VE DİĞER İLÇELERDE DE YAŞANIYOR

Öte yandan elektrik kesintilerinin sadece Karabük merkezde  yaşanmadığı, Safranbolu başta olmak üzere diğer ilçelerde yaşandığı belirtildi. Özellikle Safranbolu’da gün içersinde ve gece saatlerinde yaşanan kesintiler vatandaşları çileden çıkartırken, ENERJİSA’nın bu kesintilere kalıcı çözüm bulması gerektiği ifade edildi.

Diğer yandan kesintilerden kaynaklı olarak evlerde kullanılan elektronik cihazlarda meydana gelen zararın ENERJİSA tarafından karşılanması gerektiği belirtilirken,  bir çok vatandaşın bu konuda muhatap dahi bulamadığı belirtiliyor. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin