Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2023 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te ENERJİSA’ya Tepki

Habersiz  ve bilgi verilmeden yapılan  elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkartırken, kesintilerden kaynaklı olarak bir çok vatandaşın elektronik cihazlarının zarar gördüğü ifade ediliyor.

Karabük’te bazı mahallelerde yapılan elektrik kesintileri tepkilere neden oldu. Habersiz  ve bilgi verilmeden yapılan kesintiler nedeniyle  bir çok vatandaşın elektronik cihazlarının zarar gördüğü ifade ediliyor.

Karabük’te bazı mahallelerde son günlerde yapılan  elektrik kesintileri vatandaşları bezdirdi.  Bilgi verilmeden ve aniden yapılan kesintilerin  elektronik cihazlara zarar verdiği ve bunun da  vatandaşların cebinden ekstra masraf olarak çıkığı belirtilirken, bu masrafların  aile bütçesini de etkilemeye  başladığı bildirildi.

Elektrik kesintilerinin gece saatlerinde yapılması ise yaşanan sıkıntıları daha da artırıyor. Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili herhangi bir bilgilendirmede bulunmayan ENERJİSA’ya tepki gösteren vatandaşlar, “Bu kadar sorumsuzluk olmaz, kesinti yapacaksınız madem bunu haber vererek yapın bizler de ona göre tedbirlerimizi alalım. Habersiz yapılan kesintiler nedeniyle elektronik cihazlarımız zarar görüyor. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle elektronik eşyalar astronomik rakamlara ulaştı,  bunları yeniden almak ayrı bir külfet, hem maddi hem de manevi olarak zarar görüyoruz. ENERJİSA yetkililerini bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.

AYNI  DURUM SAFRANBOLU VE DİĞER İLÇELERDE DE YAŞANIYOR

Öte yandan elektrik kesintilerinin sadece Karabük merkezde  yaşanmadığı, Safranbolu başta olmak üzere diğer ilçelerde yaşandığı belirtildi. Özellikle Safranbolu’da gün içersinde ve gece saatlerinde yaşanan kesintiler vatandaşları çileden çıkartırken, ENERJİSA’nın bu kesintilere kalıcı çözüm bulması gerektiği ifade edildi.

Diğer yandan kesintilerden kaynaklı olarak evlerde kullanılan elektronik cihazlarda meydana gelen zararın ENERJİSA tarafından karşılanması gerektiği belirtilirken,  bir çok vatandaşın bu konuda muhatap dahi bulamadığı belirtiliyor. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin