Karabük’te emniyet kemeri uygulaması - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2021 08:09 tarihinde yayınlandı
0
0

 Karabük’te emniyet kemeri uygulaması

Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulaması kapsamında Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri durdukları sürücülere uyarılarda bulundu.
Trafik güvenliğinin sağlanması, kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi, sürücüler üzerinde algılanan yakalanma riski duygusunun arttırılması amacıyla ülke genelinde emniyet kemeri uygulaması yapıldı. Bu kapsamda Karabük’te de İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri kentin farklı noktalarında emniyet kemeri uygulaması yaptı. Denetimlerin sıklaştırıldığı kentte sürücülerin büyük çoğunluğunun emniyet kemerinin takılı olduğu gözlemlendi.
Emniyet kemeri kullanmadığı tespit edilen sürücüler hakkında da işlem yapılırken, polis ekipleri emniyet kemerinin önemini belirten uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin