Reklam
Reklam
CAY2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
13 Mart, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Emeklilerin Çay Talebi

Karabük Belediyesi, şehrin en büyük sorunlarından biri olan park ve sosyal alan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni projelere imza atıyor.

Şehir merkezinde yapımı tamamlanan dinlenme alanları ve motosiklet parkı, hem vatandaşların hem de esnafın günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Son yıllarda artan trafik sıkışıklığı ve motor sürücülerinin park yeri eksikliği, şehirde sıkça dile getirilen sorunlar arasında yer alıyordu. Ayrıca, vatandaşların dinlenebileceği bir alanın olmaması da eleştiriliyordu. Karabük Belediyesi, bu sorunları çözmek için harekete geçerek Kemal Güneş Caddesi üzerinde yeni bir dinlenme alanı ve motosiklet parkı çalışmalarına başladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehrin daha yaşanabilir ve fonksiyonel bir hale gelmesi için projelere hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Önceden çay bahçesi olarak kullanılan alan, Evkur’un açılmasının ardından kapatılmıştı. Ancak yapılan yeni düzenlemeyle birlikte bu alan, motosiklet parkı ve dinlenme alanı olarak yeniden hizmete açıldı. Yeni parkın açılmasıyla birlikte, emekliler Belediye Başkanından akşam saatlerinde vakit geçirdikleri bu alanda 5 liradan çay talep etti. Mini park, vatandaşların sosyal hayatını canlandırmak ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Karabük’te bu tür sosyal alanların artması, şehir halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tunelde feci kaza motosiklet surucusu hayatini kaybetti RLwx6jlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin