Reklam
Reklam
zam 1 jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
18 Temmuz, 2024 11:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ekmek Fiyatlarına Zam Geldi

Karabük Kahveci, Lokantacı, Otelci, Pastacı, Fırıncı ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı tarafından yeni ekmek fiyat tarifesi açıklandı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu tarafından onaylanan yeni tarifeye göre, çeşitli ekmek türlerinin fiyatlarında artış yapıldı.

Yeni Fiyat Tarifesi

  • 200 GR. EKMEK: 10.00 TL
  • 400 GRAM EKMEK: 20.00 TL
  • 300 GR. SARI BUĞDAY EKMEK: 20.00 TL
  • 600 GR. SARI BUĞDAY EKMEK: 40.00 TL
  • 300 GR. ÇAVDAR EKMEK: 20.00 TL
  • 300 GR. TAM BUĞDAY EKMEK: 20.00 TL
  • 300 GR. KEPEKLİ EKMEK: 20.00 TL
  • 300 GR. KÖY EKMEĞİ: 20.00 TL
  • 600 GR. KÖY EKMEĞİ: 40.00 TL
  • 100 GR. SANDVİÇ EKMEK: 6.50 TL
Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin