Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre geçen Ekim ayında Karabük’te 333 konut satışı gerçekleştirildi.
Türkiye İstatistik Kurumu 2021 Ekim ayı konut satış istatistiklerine ait verileri açıkladı. Buna göre Karabük’te 2021 Ekim ayında 298 adedi ikinci el satış olmak üzere toplamda 333 konut, Zonguldak’ta ise Ekim ayında 430 adedi ikinci el satış olmak üzere toplamda 604 konut satılırken, Bartın’da 2021 Ekim ayında 171 adedi ikinci el satış olmak üzere toplamda 244 konut satıldığı açıklandı.


0
Karabük’te Ekim ayında 333 konut satıldı
0
0
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Samsun’da 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda İlkadım, Atakum ve Çarşamba ilçelerinde belirlenen 5 şahsın üst, araç ve ikametlerinde arama yapıldı.
Yapılan aramalarda 7 bin 714 adet sentetik ecza ile 100 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


