Karabük'te taşımalı eğitime kar tatili - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 25.11.2024 01:46
0
0

Karabük’te taşımalı eğitime kar tatili

Karabük’ün Eflani ilçesinin tamamında, şehir merkezi ve diğer ilçelerde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışının devam ettiği belirtilerek, Eflani ilçesinin tamamında, merkez, Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Yenice ilçelerinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, “İlimizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Eflani ilçesinin tamamında, Karabük ve diğer ilçelerde ise 25 Kasım Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

674362f33f0c7
Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin