Reklam
Reklam
677534e5c906e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Ocak, 2025 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Eğitimde Yüksek Kalite

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetler Genel Müdürlüğü, eğitim kurumlarının kalite standartlarını yükseltmek ve yönetim sistemlerini geliştirmek amacıyla belgelendirme hizmetlerini yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Karabük Bilim ve Sanat Merkezi ile Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu, önemli bir başarıya imza atarak TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TSE EN ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi tetkiklerinde başarılı sonuçlar elde etti.

Karabük’te Bu başarı, ilgili belgelerin alınmasıyla taçlanmış oldu. TSE EN ISO 9001 belgesi, bir kuruluşun müşteri memnuniyetini artırmak ve sürekli gelişimi sağlamak amacıyla uyguladığı kalite yönetim sisteminin etkinliğini gösterirken; TSE EN ISO 45001 belgesi, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin etkinliğini, TSE EN ISO 14001 belgesi ise çevre yönetim sisteminin sürdürülebilirliğini belgelemektedir. Bu üç belgenin aynı anda alınması, kurumların yönetim sistemlerindeki bütünlüğü ve etkinliği ortaya koymaktadır.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yapılan tetkiklerin ardından elde edilen başarılar dolayısıyla okul idarecilerini tebrik etti. Akbaş, “Karabük Bilim ve Sanat Merkezi ve Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu’nun kazandığı bu belgeler, eğitimde kaliteyi artırma yolunda atılmış önemli bir adımdır. Diğer okullarımızın da benzer hedefler koyarak, bu başarıyı örnek almasını umuyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin