Reklam
Reklam
677534e5c906e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Ocak, 2025 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Eğitimde Yüksek Kalite

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetler Genel Müdürlüğü, eğitim kurumlarının kalite standartlarını yükseltmek ve yönetim sistemlerini geliştirmek amacıyla belgelendirme hizmetlerini yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Karabük Bilim ve Sanat Merkezi ile Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu, önemli bir başarıya imza atarak TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TSE EN ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi tetkiklerinde başarılı sonuçlar elde etti.

Karabük’te Bu başarı, ilgili belgelerin alınmasıyla taçlanmış oldu. TSE EN ISO 9001 belgesi, bir kuruluşun müşteri memnuniyetini artırmak ve sürekli gelişimi sağlamak amacıyla uyguladığı kalite yönetim sisteminin etkinliğini gösterirken; TSE EN ISO 45001 belgesi, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin etkinliğini, TSE EN ISO 14001 belgesi ise çevre yönetim sisteminin sürdürülebilirliğini belgelemektedir. Bu üç belgenin aynı anda alınması, kurumların yönetim sistemlerindeki bütünlüğü ve etkinliği ortaya koymaktadır.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yapılan tetkiklerin ardından elde edilen başarılar dolayısıyla okul idarecilerini tebrik etti. Akbaş, “Karabük Bilim ve Sanat Merkezi ve Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu’nun kazandığı bu belgeler, eğitimde kaliteyi artırma yolunda atılmış önemli bir adımdır. Diğer okullarımızın da benzer hedefler koyarak, bu başarıyı örnek almasını umuyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin