Reklam
Reklam
677534e5c906e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Ocak, 2025 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Eğitimde Yüksek Kalite

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetler Genel Müdürlüğü, eğitim kurumlarının kalite standartlarını yükseltmek ve yönetim sistemlerini geliştirmek amacıyla belgelendirme hizmetlerini yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Karabük Bilim ve Sanat Merkezi ile Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu, önemli bir başarıya imza atarak TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TSE EN ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi tetkiklerinde başarılı sonuçlar elde etti.

Karabük’te Bu başarı, ilgili belgelerin alınmasıyla taçlanmış oldu. TSE EN ISO 9001 belgesi, bir kuruluşun müşteri memnuniyetini artırmak ve sürekli gelişimi sağlamak amacıyla uyguladığı kalite yönetim sisteminin etkinliğini gösterirken; TSE EN ISO 45001 belgesi, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin etkinliğini, TSE EN ISO 14001 belgesi ise çevre yönetim sisteminin sürdürülebilirliğini belgelemektedir. Bu üç belgenin aynı anda alınması, kurumların yönetim sistemlerindeki bütünlüğü ve etkinliği ortaya koymaktadır.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yapılan tetkiklerin ardından elde edilen başarılar dolayısıyla okul idarecilerini tebrik etti. Akbaş, “Karabük Bilim ve Sanat Merkezi ve Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu’nun kazandığı bu belgeler, eğitimde kaliteyi artırma yolunda atılmış önemli bir adımdır. Diğer okullarımızın da benzer hedefler koyarak, bu başarıyı örnek almasını umuyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin