Karabük’te Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Eğitim Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi - Karabük Haber Postası
67aaf4ed4f6fd
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
11 Şubat, 2025 09:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Eğitim Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Eğitim Tedbirleri Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz’un başkanlığında yapıldı.

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş da katılarak eğitim tedbirlerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Mustafa Yavuz, “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü” kapsamında okul içi ve çevresinde güvenlik tedbirlerinin büyük bir titizlikle alındığını belirtti. Ayrıca, “Eğitim Kenti Karabük Projesi” çerçevesinde eğitim paydaşlarının eğitimi alt başlığıyla eğitim tedbirlerinin güçlendirildiğini vurguladı.

Vali Yavuz, ilimiz merkezindeki tüm okulların risk değerlendirmelerinin yapıldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti. Okul rehber öğretmenleri ve ilgili kurumlarla iş birliği içinde öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla bilgilendirme ve etkinliklerin sürdüğünü belirtti. Bu kapsamda, bağımlılıkla mücadele, kişisel güvenlik, suçtan korunma yöntemleri, akran zorbalığı, siber güvenlik ve trafik güvenliği konularında eğitimler ve seminerler düzenlendiği ifade edildi.

Vali Yavuz, eğitimde güvenlik tedbirlerinin önemine dikkat çekerek, okul servis araçlarının denetiminden okul çevresindeki kahvehane, kafe, internet salonu, market, büfe, park, bahçe gibi alanlarla seyyar satıcılara kadar geniş bir yelpazede güvenlik tedbirlerinin alındığını vurguladı.

Toplantı, eğitim öğretim yılı boyunca alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi ve koordinasyonun sağlanması amacıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin