blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Kasım, 2025 15:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te “Diyabet ve İşyeri” Paneli Düzenlendi

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında farkındalık oluşturmak ve diyabetin iş yaşamındaki etkilerini ele almak amacıyla, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “Diyabet ve İşyeri” konulu bir panel düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte; diyabetin iş hayatına etkileri, çalışanların diyabetle baş etme yöntemleri ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının önemi bilimsel ve pratik yönleriyle masaya yatırıldı.

Panele; İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail AK, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, Hastane Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir, Destek ve Kalite Müdürü Emine Elieyioğlu ve Müdür Yardımcıları katıldı.

Panel, Prof. Dr. Nurhayat Özkan Sevencan ve Endokrinoloji Uzmanı Dr. Nuriye Hale Erbatur moderatörlüğünde; Arş. Gör. Kutay Sarı ve Uzm. Hemşire Fatime Şahin’in yer aldığı düzenleme kurulu tarafından hazırlandı. Hastane bünyesinde çalışan farklı meslek gruplarından konuşmacılar, diyabetle yaşadıkları deneyimleri paylaşarak, iş hayatında karşılaştıkları zorlukları bilinçli destekle nasıl aştıklarını anlattı.

Etkinlikte,  “Sağlığını yönet işine güç kat”, “İş yerinde diyabet bir engel değil, bir dönüşüm hikayesi” ve “Çalışırken şekerin kontrol altında”  sloganları  diyabetle yaşamın yönetilebilir olduğuna dikkat çekti.

Panelin sonunda, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir tarafından düzenleme kuruluna ve konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, kapanış konuşmasında “Diyabet tanılı olup Karabük’ün sağlığı için gece gündüz özverili bir şekilde fedakârca çalışan, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederek, sağlıklı yaşam diliyorum.”  ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Haber Merkezi tarafından
14 Kasım, 2025 15:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARABÜKLÜ ŞEHİT NURİ ÖZCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Gürcistan’da düşen C-130 askeri kargo uçağında şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan, memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurlanıyor.

Şehit Nuri Özcan için bugün Üniversite Mahallesi Sevgi Pınarı Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Törenin ardından şehit Özcan’ın naaşı 5000 Evler Şehitliğine defnedilecek.

Şehidin ailesi, yakınları ve Karabük halkının yoğun katılım gösterdiği törende, kentte derin bir hüzün hâkim oldu. Türk bayraklarına sarılı naaşıyla Şehit Nuri Özcan son yolculuğuna dualarla uğurlanıyor.

Haberin videosu için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.