Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 00:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te devrilen otomobil 30 metre sürüklendi: 3’ü çocuk 5 yaralı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sağanak sonrası kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobildeki 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük-Kastamonu karayolu Çevrikköprü mevkiinde meydana geldi. Ayhan Yürük (44) idaresindeki 34 CUL 795 plakalı otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken sağanak yağmur sonrası kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobilde bulunan Ayhan, Serap (39), Emir Miraç (6), Ömer Asaf (9) ve Tahir Ege Yürük (15) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar ekiplerin yardımıyla çıkarılırken, ilk müdahalelerinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kapanan yol, aracın kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veda
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Mayıs, 2026 11:39 tarihinde yayınlandı
0

CHP İl Başkanı  Yaşar’dan Sağlık-Sen’e Atatürk tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, sosyal medyada Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki çeken Sağlık-Sen Karabük Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Çamlıca hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmadığını belirterek tepki gösterdi.

Yaşar yaptığı açıklamada, “Ülkemizin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk ulusunun ve emperyalizme karşı mücadele veren ulusların kırmızıçizgisidir” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda Nurettin Çamlıca’nın sosyal medya paylaşımları nedeniyle kamuoyunun büyük tepkisini çektiğini hatırlatan Yaşar, olay sonrasında Sağlık-Sen Karabük Şubesi Yönetim Kurulu’nun disiplin süreci başlatıldığına dair açıklamalar yaptığını ancak bugüne kadar herhangi bir yaptırım uygulanmadığını öne sürdü.

Yaşar, Çamlıca’nın Atatürk sevgisi ve milliyetçi duruşuyla bilinen Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa’yı ziyaret ettiğini ve başkan tarafından kabul edildiğini basın aracılığıyla üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Açıklamasında şu ifadelere yer veren Yaşar, “Atatürk hakkında yapılan haksız ve uygunsuz paylaşımlar ve söylemlerle ilgili herhangi bir yaptırımın uygulanmaması, ayrıca makamlarca da kabul görmesi manidardır” dedi.

İktidar ve yandaşları hakkında sosyal medyada yapılan bazı paylaşım ve yorumlar için maddi manevi cezalar uygulanırken, bulundukları makam ve mevkileri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olanların yaptığı saldırı ve hakaretler için yetkililerce hiçbir şey yapılmamasının milli duyguları zedelediğini vurgulayan Yaşar, “Bunun böyle gitmeyeceği muhakkaktır. Zamanı geldiğinde bu tür haksızlıkların hukuk ve adalet önünde bir takım yaptırımlarının olacağını da tüm kesimler bilmelidir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin