Karabük’te Demir Çelik Anadolu Lisesi ve Ölçme Değerlendirme Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
78 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Mart, 2025 15:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Demir Çelik Anadolu Lisesi ve Ölçme Değerlendirme Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Karabük’te, hayırsever iş insanı Bayram Demir tarafından yaptırılan Demir Çelik Anadolu Lisesi ve Ölçme Değerlendirme Merkezi’nin inşaatı ile çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği deprem analizleri sonucunda 2023 yılında yıkımına karar verilen, kentin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Demir Çelik Anadolu Lisesi, yeni yüzüyle eğitim camiasına kazandırılmak için gün sayıyor.

İnşaat alanında yürütülen çalışmalar, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin daha modern ve güvenli bir eğitim ortamında faaliyet göstermesini sağlamak amacıyla titizlikle gerçekleştiriliyor. Bayram Demir’in destekleriyle devam eden projede, sosyal donatı alanları ve yeşil alanlar da oluşturularak, öğrencilerin ders dışında da vakit geçirebilecekleri bir atmosfer yaratılması hedefleniyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Demir Çelik Anadolu Lisesi’nin ve Ölçme Değerlendirme Merkezi’nin, modern eğitim şartlarına uygun bir şekilde eğitim vermesi bekleniyor. Karabük’teki eğitim standartlarını yükseltmeyi amaçlayan bu çalışma, bölgede eğitim kalitesinin arttırılmasına da büyük katkı sağlayacak.

Yetkililer, inşaatın en kısa sürede tamamlanarak, öğrencilerin hizmetine sunulması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtiyor. Karabük halkı, bu önemli projeye duyulan özlemi ve heyecanı dile getirirken, yeni okul binasının hem eğitim alanında hem de sosyal yaşamda olumlu bir etki yaratacağına inanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin