Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2023 22:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te DEAŞ ve PKK Operasyonunda 3 Kişi Yakalandı

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentte düzenlediği iki ayrı operasyonda 2 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesi ile 1 PKK’lı terörist yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu olan 2 DEAŞ üyesi kıskıvrak yakalandı. Yakalanan 2 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesinden birinin örgütün internet sorumlusu diğerinin de örgüt içinde faaliyetleri bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 DEAŞ örgütü üyesinin TEM Şube’de sorgusu devam ediyor.

TEM ekiplerinin düzenlediği bir diğer operasyonda ise PKK-KCK’nın Suriye uzantısı olan PYD-YPG Silahlı Terör Örgütünün saha uzmanı olan 1 terörist kıskıvrak yakalandı. TEM ekibinin fiziki ve teknik takibinde olan PKK’lı terörist TEM Şubesindeki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kontrolden tarim araci devrildi 5 yarali COfJSTqc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden tarım aracı devrildi: 5 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde “patpat” olarak bilinen motorlu tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Güzelyalı köyü Kocakum mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücü Metin K., yokuş aşağı indiği sırada vites değiştirmek için aracı boşa alınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan patpat devrilirken araçta bulunan Metin K., Emine K., Melek Ö., Ayten Ç. ve Şengül K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda sağlık ambulans ekibi ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı gören Orhan Can yaşananları şöyle anlattı:

“Ben buradan çıkarken benim önüme geldi, çok hızlı geldi. Ben anladım onun ne olduğunu, hemen kendimi sağa attım. Ondan sonra hanım dedi ki patpat devrildi. Hemen koştum aşağıya. Devrilen patpatı müdahale etmeye çalıştık. Kadınları kaldırmaya çalıştık. Abiyi de kurtarmaya çalıştık çünkü ayağı sıkıştı. Sonra sağlık görevlilerini çağırdık” diye konuştu.

Yaşanan kazanın ardından köylerde yaygın olarak kullanılan patpat tipi tarım araçlarının güvenliği yeniden gündeme geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin