Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2023 22:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te DEAŞ ve PKK Operasyonunda 3 Kişi Yakalandı

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentte düzenlediği iki ayrı operasyonda 2 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesi ile 1 PKK’lı terörist yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu olan 2 DEAŞ üyesi kıskıvrak yakalandı. Yakalanan 2 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesinden birinin örgütün internet sorumlusu diğerinin de örgüt içinde faaliyetleri bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 DEAŞ örgütü üyesinin TEM Şube’de sorgusu devam ediyor.

TEM ekiplerinin düzenlediği bir diğer operasyonda ise PKK-KCK’nın Suriye uzantısı olan PYD-YPG Silahlı Terör Örgütünün saha uzmanı olan 1 terörist kıskıvrak yakalandı. TEM ekibinin fiziki ve teknik takibinde olan PKK’lı terörist TEM Şubesindeki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi yapildi T9KGkNsY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş ve Güvenlik Toplantısı’nda, kent genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları ve suçla mücadele faaliyetleri değerlendirildi.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve TCSG-86 Bot Komutanı Yüzbaşı Caner Erken katıldı.

Toplantıda, suçla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmalar ile vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamalar ele alındı.

Kent genelindeki asayiş durumu ve güvenlik birimlerinin koordinasyon içerisinde yürüttüğü faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yetkililer, Zonguldak’ta huzur ve güven ortamının korunması amacıyla ilgili kurumlar arasındaki iş birliğinin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin