Karabük'te Brandada Tehlikeli Yolculuk - Karabük Haber Postası
hc2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2025 12:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Brandada Tehlikeli Yolculuk

 Karabük’te otomobilin arkasına bağlanan brandada yolculuk yapan şahıs yürekleri ağza getirdi.
Olay, 100. Yıl Mahallesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu bir şahıs, 78 BE 781 plakalı otomobilin arkasına bağlanan brandanın üzerine oturarak yolculuk yaptı. Görenleri hayretler içerisinde bırakan o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Görüntüyü çeken vatandaş, şahsın tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptığını belirterek, “Bunları da görecek duruma geldik” dedi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin