Karabük’te Bölgesel Amatör Lig’de oynanan maçta iki takımın taraftarları arasında yaşanan arbede cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Eflanispor, sahasında Bartınspor ile karşı karşıya geldi. Eflanispor’un 42. dakikada Fahri Küçükkurt’un kaydettiği gole, Bartınspor 90. dakikada Ümit Emirhan Demir’in golüyle cevap verdi.
Müsabakanın bitişine saniyeler kala iki takım taraftarları arasında yaşanan küfürlü atışma nedeniyle ortalık karıştı. Birbirlerine su şişeleri fırlatan tarafları polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Uyarılar dikkate alınmayınca polis taşkınlığı önlemek için olaya karışanlara copla müdahale etti. Bir polis az kalsın taşkınlığı önlemeye çalışan başka bir polisi copluyordu. O anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Maçı takip eden AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Aldatmaz’ın da yaşanan taşkınlığı önlemeye çalıştığı görüldü.


0
Karabük’te Bölgesel Amatör Lig Maçında Ortalık Karıştı
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

