Karabük'te Bölgesel Amatör Lig Maçında Ortalık Karıştı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
678e440d8bc8a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2025 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Bölgesel Amatör Lig Maçında Ortalık Karıştı

Karabük’te Bölgesel Amatör Lig’de oynanan maçta iki takımın taraftarları arasında yaşanan arbede cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Eflanispor, sahasında Bartınspor ile karşı karşıya geldi. Eflanispor’un 42. dakikada Fahri Küçükkurt’un kaydettiği gole, Bartınspor 90. dakikada Ümit Emirhan Demir’in golüyle cevap verdi.

Müsabakanın bitişine saniyeler kala iki takım taraftarları arasında yaşanan küfürlü atışma nedeniyle ortalık karıştı. Birbirlerine su şişeleri fırlatan tarafları polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Uyarılar dikkate alınmayınca polis taşkınlığı önlemek için olaya karışanlara copla müdahale etti. Bir polis az kalsın taşkınlığı önlemeye çalışan başka bir polisi copluyordu. O anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Maçı takip eden AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Aldatmaz’ın da yaşanan taşkınlığı önlemeye çalıştığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin