Karabük’te bir şahıs evinde ölü bulundu - Karabük Haber Postası
hjjh
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
13 Ağustos, 2025 09:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir şahıs evinde ölü bulundu

Karabük’ün Soğuksu Mahallesi TOKİ 1. Etap konutlarında yaşayan A.K 45 yaşında, iki çocuk babası evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Kayınsu’da çalıştığı öğrenilen A.K, işten dönen eşi hareketsiz halde buldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, A.K’nın cenazesi otopsi için Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda afad ekiplerinden heyelan tatbikati Ly5h27By
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da AFAD ekiplerinden heyelan tatbikatı

Kastamonu’da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda bir köyde heyelan tatbikatı gerçekleştirildi.

Kastamonu’da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün (AFAD) koordinasyonunda 2026 Yılı Yerel Düzey Heyelan Tatbikatı yapıldı. Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında masa başı ve sahada gerçek müdahalelerle icra edilen tatbikatta, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), sağlık, itfaiye ve akredite arama kurtarma ekipleri ile gönüllü sivil toplum kuruluşları görev aldı.

Tatbikatta, yaklaşık 50 hanelik bir köyde meydana gelen büyük ölçekli heyelan senaryosu canlandırıldı. Senaryo gereği alınan ihbarla birlikte ekipler harekete geçerken, AFAD İl Müdürlüğünde ise kriz merkezi kuruldu.

Hızla olay yerine ulaşan ekipler, göçen 7 hanenin enkazında arama kurtarma çalışmaları, diğer hasarlı yapılarda tahliye gerçekleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin