Reklam
Reklam
33 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 13:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bin 700 makaron ve 3.5 kilo tütün ele geçirildi

Karabük’te jandarma ekipleri bir iş yeri ve ikamete düzenlediği operasyonda bin 700 adet içi dolu makaron ile 3 bin 500 gram tütün ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karabük’te ‘Türkiye Duman Uygulaması’ çerçevesinde iş yerlerinde denetim yapıldı.
Denetim sırasında 2 şahsın iş yerinde ve ikametinde yapılan adli aramada kaçak bin 700 adet içi tütün ile doldurulmuş makaron ve 3 bin 500 gram kıyılmış tütün ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin