Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bıçaklı kavga: 2 yaralı

Karabük’te çıkan bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı

Olay, 5000 evler Bahçelievler Mahallesi 17. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Y. isimli şahıs, boşandığı eşiyle görüştüğünü iddia ettiği Muhsin M. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar yanlarında bulunan bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan şahıslar kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Muhsin M., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Y. ise Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Muhsin M.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
01 Haziran, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Kadın emeğinin gücü Karabük’te buluşuyor

Karabük Belediyesi öncülüğünde düzenlenecek etkinlikte, kadın kooperatifleri bir araya gelerek el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturacak.

Kadınların üretime katkısını desteklemek ve yerel ekonomiye güç katmak amacıyla gerçekleştirilecek organizasyonda, kadın kooperatiflerinin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler ile ev yapımı baklava ve börekler stantlarda satışa sunulacak.

Yerel üretimin teşvik edilmesi ve kadın girişimciliğinin desteklenmesi hedeflenen etkinlikte, ziyaretçiler hem alışveriş yapma hem de kadın üreticilere destek olma fırsatı bulacak.

Karabük Belediyesi yetkilileri, dayanışma ve üretim kültürünü güçlendirecek etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Kadın emeğinin ve üretimin bereketinin ön plana çıkacağı etkinlik, 2 Haziran Salı günü saat 11.00’de Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen programda, kadın kooperatiflerinin ürettiği birbirinden özel ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin