Reklam
Reklam
66d9da1e5ea17
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 19:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bıçaklı kavga: 2 yaralı

Karabük’te çıkan bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı.

Olay, 5000 evler Bahçelievler Mahallesi 17. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Y. isimli şahıs, boşandığı eşiyle görüştüğünü iddia ettiği Muhsin M. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar yanlarında bulunan bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan şahıslar kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Muhsin M., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Y. ise Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Muhsin M.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

66d9da318d59d scaled

66d9da3619620 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin