Reklam
Reklam
bilaa jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Haziran, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Bayramın Bilançosu Ağır Oldu

Yapılan tün uyarılara rağmen Kurban Bayramında da trafik kuralları hiçe sayıldı. Karabük ve ilçelerinde meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı. Ayrıca  bu kazalarda binlerce lira maddi hasar oluştu.

Kurban Bayramı tatili süresince Karabük’te yapılan tüm uyarılara rağmen birçok noktada hem yaralamalı hem de ölümlü trafik kazaları yaşandı. Ayrıca, bu kazalarda binlerce liralık maddi hasar meydana geldi. Bayram tatilinde yoğunlaşan trafik, maalesef acı sonuçlara yol açtı. Özellikle Karabük’ün ana arterlerinde ve şehirlerarası yollarda yaşanan kazalar, bayram sevincini yasa çevirdi. Yetkililerin günler öncesinden yaptığı uyarılar, birçok sürücü tarafından dikkate alınmadı ve hız limitlerine uyulmaması, dikkatsizlik ve trafik kurallarının ihlali kazaların başlıca sebepleri arasında yer aldı.

Yetkililer, bayram tatillerinde artan trafik yoğunluğuna dikkat çekerek sürücüleri defalarca uyarmıştı. Ancak bu uyarılar ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Karabük ve ilçelerinde meydana gelen 9 ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı.

Bayram tatilinin başladığı ilk günden itibaren trafik polisleri ve jandarma ekipleri denetimlerini artırarak sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Ancak, yapılan tüm denetim ve uyarılara rağmen istenmeyen kazalar önlenemedi.

KARABÜK’TE BAYRAM SÜRESİNCE MEYDANA GELEN KAZALAR:

Karabük Yenice karayolunda otomobile çarpan ve savrularak otobüsün altına giren motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Yenice ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Eskipazar ilçesi Hamzalar mevkiinde otomobilin bariyerlere çapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Safranbolu ilçesinde yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı.

Karabük’te meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı. 6 kişi yaralandı

Safranbolu ilçesinde, tarihi taş köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Karabük-Eskipazar D755 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Karabük’te refüje çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin