Karabük'te Bayramın Bilançosu Ağır Oldu - Karabük Haber Postası
bilaa jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Haziran, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Bayramın Bilançosu Ağır Oldu

Yapılan tün uyarılara rağmen Kurban Bayramında da trafik kuralları hiçe sayıldı. Karabük ve ilçelerinde meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı. Ayrıca  bu kazalarda binlerce lira maddi hasar oluştu.

Kurban Bayramı tatili süresince Karabük’te yapılan tüm uyarılara rağmen birçok noktada hem yaralamalı hem de ölümlü trafik kazaları yaşandı. Ayrıca, bu kazalarda binlerce liralık maddi hasar meydana geldi. Bayram tatilinde yoğunlaşan trafik, maalesef acı sonuçlara yol açtı. Özellikle Karabük’ün ana arterlerinde ve şehirlerarası yollarda yaşanan kazalar, bayram sevincini yasa çevirdi. Yetkililerin günler öncesinden yaptığı uyarılar, birçok sürücü tarafından dikkate alınmadı ve hız limitlerine uyulmaması, dikkatsizlik ve trafik kurallarının ihlali kazaların başlıca sebepleri arasında yer aldı.

Yetkililer, bayram tatillerinde artan trafik yoğunluğuna dikkat çekerek sürücüleri defalarca uyarmıştı. Ancak bu uyarılar ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Karabük ve ilçelerinde meydana gelen 9 ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı.

Bayram tatilinin başladığı ilk günden itibaren trafik polisleri ve jandarma ekipleri denetimlerini artırarak sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Ancak, yapılan tüm denetim ve uyarılara rağmen istenmeyen kazalar önlenemedi.

KARABÜK’TE BAYRAM SÜRESİNCE MEYDANA GELEN KAZALAR:

Karabük Yenice karayolunda otomobile çarpan ve savrularak otobüsün altına giren motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Yenice ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Eskipazar ilçesi Hamzalar mevkiinde otomobilin bariyerlere çapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Safranbolu ilçesinde yolun karşısına geçerken minibüsün çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı.

Karabük’te meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı. 6 kişi yaralandı

Safranbolu ilçesinde, tarihi taş köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Karabük-Eskipazar D755 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Karabük’te refüje çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin