Reklam
Reklam
2 8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2024 22:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bayramda 929 personel sahada olacak

AW228827 03 jpg

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, trafik ve asayiş uygulama noktalarını ziyaret ederek bayram tatiline gelen sürücülere ve yolculara uyarılarda bulundu.

Vali Yavuz, İçişleri Bakanlığınca farkındalık oluşturmak amacıyla “Hızını Düşür, Yolun Sonu Bayram Olsun” etkinliği bünyesinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü uygulama noktasında denetim yaptı. Tek tek durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramını kutlayan Yavuz, sürücülere kurallara uyması konusunda ikazlarda bulunurken, çocuklara da kırmızı düdük hediye etti.

“Önceki günlere göre trafik yoğunluğumuz var”

Uygulamanın sonunda gazetecilere konuşan Vali Yavuz, “Bugün 9 günlük Kurban Bayramı’nın ilk günündeyiz. Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Karabükümüzde de ana arterlerimizde vatandaşlarımız sevdiklerine kavuşmak için Kurban Bayramı yolculuğuna çıktılar. Bütün arterlerimizde önceki günlere göre bir trafik yoğunluğumuz var ama akıcı bir trafik yoğunluğumuz var. Ben bütün vatandaşlarımızdan sevdiklerine, saydıklarına, ailelerine sağlıkla, huzurla, kazasız belasız kavuşmalarını diliyorum. Aziz milletimizin ve Karabüklü hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

“İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla bütün ülkemizde 81 ilimizde olduğu gibi Karabük ilimizde de trafik tedbirlerimizi ve Kurban Bayramı tedbirlerimizi uygulamaya koyuyoruz” diyen Yavuz, “Bugün de burada emniyet personelini yapmış olduğu trafik denetimlerimize katılarak, onlarla birlikte vatandaşlarımızın hem bayramlarını tebrik ettik hem de trafik denetimlerine katıldık” ifadelerini kullandı.

9 gün boyunca sahada olacaklarını aktaran Yavuz, “Emniyetimiz 59 ekip, 494 personel, jandarmamız ise 101 ekip, 435 personel olmak üzere toplam 160 ekip ve 929 personelle bayram boyunca, bu tatil boyunca sahada olacağız. Biz vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, emniyet kemeri takmalarını, aşırı hız yapmamalarını, telefonla konuşmamalarını, yorgunluk belirtisi hissettiklerinde mola vererek, yorgunluklarını gidermelerini özellikle kendilerinden istiyoruz. Trafik kurallarına uymalarını bekliyoruz. Çünkü sevdikleri onları tek parça olarak, sevdikleri onları bir an önce sağ salim huzurlu şekilde görmek istiyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin