Reklam
Reklam
66f26ba04ac1f jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
24 Eylül, 2024 10:35 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Balıkçılar Denetlendi

Karabük’te, su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında balık satışı yapan perakende satış yerlerinde İl tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, su ürünlerinin korunmasının ve sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekti. Müdür  Ayvalık, “Bu denetimler, hem tüketicinin sağlıklı ürünlere ulaşmasını sağlamak hem de balıkçılık kaynaklarımızın gelecek nesillere aktarılmasını güvence altına almak için düzenli olarak yapılmaktadır” dedi.

Ayvalık ayrıca, denetimlerde balıkların boy, tür ve satış koşullarının kanunlara uygun olup, olmadığının kontrol edildiğini belirterek, yasa dışı avlanma ve satışı engellemek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. Bayram

    Zonguldak Çaycuma ikamet ediyorum yaş 37 bekarım daha önce teksilde Uzunyol otobüste muavinlik yaptım agirl islerde çalıştım

  2. Bayram

    Zonguldak Çaycuma ikamet ediyorum yaş 37 bekarım daha önce teksilde Uzunyol otobüste muavinlik yaptım agirl islerde çalıştım okul temizliği yaparım hastane temizlik işi yaprim

Yeni yorumlara kapalı.

yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. Bayram

    Zonguldak Çaycuma ikamet ediyorum yaş 37 bekarım daha önce teksilde Uzunyol otobüste muavinlik yaptım agirl islerde çalıştım

  2. Bayram

    Zonguldak Çaycuma ikamet ediyorum yaş 37 bekarım daha önce teksilde Uzunyol otobüste muavinlik yaptım agirl islerde çalıştım okul temizliği yaparım hastane temizlik işi yaprim

Yeni yorumlara kapalı.