Reklam
Reklam

Karabük’te AVM önünde silahlı kavga

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 22:12 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bir AVM’nin önünde çıkan silahlı kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların yakınları da polis merkezinin önünde ortalığı birbirine kattı.

Olay, Kemal Güneş Caddesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde alışveriş merkezinin girişinde A.G. (19) ve Y.G. (23) isimli şahıslar ile M.E.B. (24) arasında husumet nedeniyle kavga çıktı. A.G., elindeki silahı çevredekilere doğrultarak, kavgayı ayırmaya çalışanları engellemeye çalıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri şahısları kıskıvrak yakalayarak polis merkezine götürürken silaha el konuldu.

Kavgaya karışanların yakınları da polis merkezinin önüne gelerek ortalığı birbirine kattı. Polis merkezinin önüne gelen şahısların yakınlarından M.M. (24) ile Y.C.K. (22) isimli şahıslar ellerinde orak ve bijon anahtarı ile kavgaya karışanlardan birine saldırmaya çalışırken polis ekiplerinin hızlı müdahalesi faciayı engelledi.
Kavgada yaralanan M.E.B. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis merkezi önündeki kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memurunun da hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Öte yandan, alışveriş merkezinin girişinde yaşanan kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin